Porté Vélemények

Ezen az oldalon szeretném közzétenni azok véleményét, akik nem csak szóban, hanem írásban is elküldték az észrevételeiket.


"Kedves Jani!

Ezúton írásban is (hogy legyen nyoma, tudod a szó elszáll az írás megmarad alapon) szeretnénk százszor is megköszönni, sőt ezt nem is lehet elégszer megköszönni amit tettél értünk, hogy minden tökéletes legyen a nagy napunkon!
Már az elejétől ragaszkodtam hozzád, tudtam hogy ha te nem leszel, akkor inkább senki nem lesz a vőfélyünk!
Rengeteg mindent tettél értünk az esküvőnk napjáig, zenészt is te ajánlottál, nem bántunk meg hogy Lacit választottuk.
Jóval előbb már ott voltál a szertartásnál, folyamatosan kommunikáltunk, inkább többször megkérdeztél a dolgokról, csak hogy minden tökéletes legyen. A legjobb választás voltatok Ti ketten.
ényleg lehetett látni hogy mindent megteszel, hogy mindenkinek jó legyen. Semmi olyan játékot nem konferáltál fel, ami nekünk vagy a vendégeknek kellemetlen lenne. Mindent nagyon jól és humorosan konferáltál fel elejétől a végéig. Mindenki nagyon jól érezte magát, folyton táncolt, meg nevetett. A végére már szinte családtag lettél a vendégeknek is, haza sem akartunk engedni! Sorban jött oda hozzám az összes vendég, hogy a legjobb választás volt a Vőfélyünk és a zenészünk is.
Ha bárki kérdezné, büszkén fogjuk kimondani a nevedet hogy Te voltál a vőfélyünk!!
Köszönjük hogy megtiszteltél minket a Nagy napunkon és a szalagunk a Te vőfélybotodon állhat rajta.
Várunk majd sok szeretettel az 5. házassági évfordulónkra!

Rami & Kari

Monor 2022.04.01."


"Kedves Jani!

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük. Amikor elmentünk hozzád, se zenekarunk, se fotósunk, se videósunk nem volt. Aztán fogtad a telefonodat és kb. negyedóra alatt mindent lerendeztél, mert Te már akkor tudtad, hogy nekünk kire kehet szükségünk. Mi hallgattunk rád és ezért a mai napig hálásak vagyunk neked. Elérkezett a Mi napunk amit izgulva vártunk. Már a kikérő alatt könnyesre nevették magukat a vendégek. A búcsúzó megható és nagyon szép volt. Már az utcai vonulásnál mulatott mindenki. Az est folyamán csak néztünk, mert voltak olyan vendégek, akik tán soha nem táncoltak lagziban, de Te Őket is be tudtad csalogatni a játékokban. A zenekarral, látszott, hogy sokat vagytok együtt, mert csak egymásra néztetek és egyből tudtátok, hogy mit akar a másik. Maximálisan meg voltunk veled elégedve, mert te mindig tudtad, hogy mikor mit kell bedobni, hogy feldobd a társaságot. Egy fergeteges esküvőt varázsoltál nekünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy reggel hatig tartott. Köszönjük, hogy te is a végéig ott voltál velünk. Mindenkinek csak ajánlani fogunk, minden párnak üzenjük hogy válasszák Janit vőfélynek, ha jól szeretnék érezni magukat. Mindent nagyon szépen köszönünk.

Melinda és Balázs

Mezőkovácsháza 2021. 10. 02."


"Szia Jani!

Mi eredetileg 2021. 08. 28.-ra terveztük az esküvőnket, de mivel Te már ezen a napon foglat voltál, így átszerveztük a napunkat 2021. 08. 27.-re, mert mi azt szerettük volna, hogy mindenképp Te legyél a vőfélyünk. Köszönjük, hogy ajánlottad nekünk saját zenekarodból, Lacit a zenészt. Amit Ti ketten műveltetek arra nem találunk szavakat. Mindenki táncolt, bulizott és ezt csak nektek köszönhetjük. Mindig tudtátok, hogy mi kell a társaságnak. Már az esküvő alatt többen megjegyezték, hogy nagyon jók vagytok. Mindent nagyon szépen köszönünk.

Zsófi és Kristóf

Szirák 2021. 08. 27."


"Drága János!

Mi az interneten bukkantunk rád és a videók, versek, fényképek alapján döntöttünk úgy, hogy felkérünk vőfélynek az esküvőnkre. Nagyon jól tettük. Jóval a szertartás előtt érkeztél, így már mire kezdődött minden, jól összebarátkoztál a csapattal. Nagyon köszönjük, hogy a mi kis létszámú esküvőnkből, egy fergeteges bulit varázsoltál. A zenészünk is megjegyezte, hogy sok vőféllyel dolgozott már, de még ilyet nem nagyon látott, hogy a játékokban mindenkit be tudtál invitálni. Nagyon jól éreztük magunkat, mivel Te mindent kézben tartottál, nekünk csak szórakozni kellett. Minden ismerősnek és nem ismerősnek ajánljuk Janit, akinek egy profi, barátságos, intelligens vőfélyre van szüksége. Kívánunk jó egészséget és sok jó lakodalmat.

Enikő és Szabolcs

Kazincbarcika 2021. 08. 21."


"Szia Jani!

Amikor először dolgoztunk együtt egy esküvőn én mint felszolgáló, már akkor tetszett ahogy vezeted az esküvőt. Akkor mondtam is neked, ha megnősülök Téged foglak hívni. Ebben az évben eljött ez a nap is. Te voltál az első szolgáltató, akit lefoglaltunk, mert tudtuk, hogy nálad jó kezekbe leszünk. Ez így is történt. Minden úgy történt ahogy azt megálmodtuk, sőt egy kicsit jobban is sikerült a nagy napunk. Ezt részben neked köszönhetjük. A szolgáltatókkal egyből megtaláltad a közös hangot, bár nem volt nehéz dolgod, mivel a saját zenekarod zenélt, a felszolgálókat is te intézted nekünk. A búcsúzók nagyon szépek voltak, ezt több vendégünk is megjegyezte. A játékok mindenkinek nagyon tetszettek és az összes vendégünk benne is volt a különböző játékokban. Mindenkinek bátran ajánlunk.

Bernadett és Valentin

Detk 2021. 07. 31."


"Szia Jani!

A mi barátságunk nem most kezdődött. Amikor szóba jött nálunk az esküvő, azt biztosan tudtuk hogy csak Te lehetsz nálunk a vőfély. Az első találkozásnál még se fotósunk, videósunk, zenekarunk nem volt, de mire eljöttünk már semmire sem volt gondunk, mivel Te kb. két óra alatt mindent elintéztél. Csak néztünk, hogy milyen rutinnal szervezed meg az esküvőnket. Összehoztál nekünk egy jó szolgáltatói csapatot az ismerőseidből. Egész nap folyamán látszott, hogy fél szavakból is megértitek egymást. Az egész est fantasztikusan telt, hála neked és a játékaidnak. De a legnagyobb meglepetés az volt amikor véget ért a munkád és beültél dobolni. Ezt még mi sem tudtuk rólad, hogy tudsz dobolni. Mindenkinek bátran ajánljuk Janit, akik vőfélyt keresnek. Ő nemcsak vőfély, hanem egy kicsit esküvőszervező is.
Kívánunk még nagyon sok lakodalmat.

Zsófi és Viktor

Gyöngyös 2021.07.10."


"Szia Jani!

Nagyon örülünk, hogy rád találtunk az interneten. Nálad alkalmasabb vőfélyt nem is találhattunk volna az esküvőnk levezetésére. Minden pont olyan volt, ahogy azt mi megálmodtuk és ez nagyban neked köszönhető. Nem vitted túlzásba a játékokat, hagytál minket mulatni, de amikor kezdett laposodni a hangulat, te egyből tudtad hogy mivel kell felrázni a társaságot. Külön köszönjük, hogy a pálinkaszökőkutat ajándékba elhoztad, nagyon nagy sikere volt. Minden párnak üzenjük, ha jó vőfélyt keresnek, akkor válasszák Janit. Mindent köszönünk.

Petra és Zsolt

Baja 2021.07.03."


"Kedves Jani!

Elérkezett az idő, hogy mi is írjunk az oldaladra. Szeretnénk mindent megköszöni neked. Már az esküvő előtt nagyon sokat segítettél nekünk. Aztán az elérkezett az esküvő napja. Te és a zenekar már jóval a kezdés előtt megérkeztetek. Addig egy kicsit idegesek voltunk, de amikor megérkeztél teljesen megnyugodtunk, mert tudtuk hogy minden rendben lesz. Ez így is történt. Köszönjük a meghitt búcsúzókat, többeknek könnyet csaltál a szemébe. Az est folyamán jobbnál-jobb játékokkal szórakoztattál minket. Az jól látszott, hogy a zenekarral sokat vagytok együtt, mert csak egymásra nézzétek és egyből tudtátok, hogy mit akar a másik. Minden párnak csak ajánlani tudjuk Janit, akik egy megbízható, rendes, jópofa vőfélyt keresnek. Minden jót kívánunk.

Linda és Gergő

Heves 2021.06.19."


"Szia Jani!

A mi kapcsolatunk már két éve elkezdődött, akkor találkoztunk először a lányomék esküvőjén. Így nem volt kérdés, hogy a mi esküvőnkre is téged fogunk hívni. Ismét egy fergeteges hangulatú esküvőt varázsoltál nekünk. Bár mi tudtuk hogy mire számíthatunk, de hoztál új játékokat is, amit mi és a vendégek egyaránt élveztünk. Nagyon köszönjük hogy nem mentél haza, amikor véget ért a munkád, hanem maradtál velünk a lakodalom végéig. Biztosak vagyunk benne, hogy fogunk még találkozni, mert már többen elkérték a telefonszámodat. Minden házasulandó párnak üzenjük, hogy ha egy igazán jó vőfélyt szeretnének ne keressenek tovább, hanem hívják fel Janit, a többit Ő megoldja.
Kívánunk neked jó egészséget és sok lakodalmat.

Enikő és Mihály

Dömsöd 2021.05.28."


"Szia Jani!

Nem győzünk neked hálálkodni. Az egész úgy kezdődött, hogy megtaláltunk téged az interneten. Aztán elmentünk hozzád és elkezdtünk beszélgetni. Aztán mondtuk, hogy még nincs zenekarunk. Ekkor te tíz perc alatt oda hívtad a te zenekarod tagjait, a Lakodalmas zenekart. Már az első találkozásnál Ők is nagyon színpatikusok voltak, így le is foglaltuk. Eljött a nagy napunk. Ti már reggel kilencre ott voltatok, mert a helyzetre való tekintettel mindent előrébb kellet hozni, de végül nem kellet befejezni tizenegy órakor. Amit ti műveltetek hárman, arra nem lehet szavakat találni. Egyszerűen fantasztikusak vagytok. Látszik, hogy egy jól összeszokott csapat vagytok, mert csak egymásra néztetek és tudtátok, hogy mit szeretne a másik. A játékok, a versek, a köszöntők nagyon szépek és ízlésesek voltak. A korai kezdés miatt azt hittük, hogy egy idő múlva el fog laposodni a hangulat, de nem így lett mert te mindig tudtad, hogy mikor, mivel kell feldobni a hangulatot. A játékok nagyon jók voltak, mindenkinek tetszett és mindenki részt is vett benne. A legnagyobb sikere a fiúk táncának volt. Az est meglepetése az volt, amikor beültél dobolni, mindenki meglepődött, hogy ehhez is értesz. Egy szónak is száz a vége, mindent nagyon köszönünk. Minden párnak üzenjük, hogy akik egy jól összeszokott csapatot szeretne az esküvőjén, azok keressék meg Janit, a többit bízzák rá. Ne fogtok benne csalódni. Nagyon sok esküvőt kívánunk még nektek.

Kinga és Tamás

Petneháza 2020.10.03."


"Kedves János!

Köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk levezetését. Nem is választhattunk volna jobb embert erre a feladatra, mint téged. Igaz személyesen csak az esküvő napján találkoztunk, de előtte interneten mindent leegyeztettünk. Elérkezett a nagy napunk. Te már jóval a szertartás előtt megjelentél, hogy megismerkedj minden szolgáltatóval. Az est folyamán a versek és a játékok nagyon szórakoztatóak voltak. Véleményünk szerint és az egész násznép is azt mondta, hogy a legszebb és a legmeghatóbb játék, az a "legidősebb házaspár" volt. Azt, hogy a munkádat jól végezted, mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek három órakor megkérdezték tőled: "Ugye nem mész még?" Biztos, hogy találkozunk jövőre is, mert már a következő héten egy pár, aki ott volt az esküvőnkön, már le is foglalt téged. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkádat. Ajánlunk minden házasulandó párnak, akik most keresnek vőfélyt.

Leila és Gábor

Baja 2020.08.22."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön nyújtott segítségedet és a remek hangulatot. Az egész nap pont úgy zajlott le, ahogy azt mi megálmodtuk. A játékokat mindenki élvezte. Az ének és táncversenynek nagyon nagy sikere volt, de legjobban a hintós játékot imádták a vendégek. A legjobb választás voltál számunkra. Mindenkinek bátran ajánlunk, aki egy szuper vőfélyt szeretne. További sok sikert a munkádhoz.

Detti és Dani

Tenk 2020.08.15."


"Kedves Jani!

Mi elképzeltük milyen esküvőt szeretnénk, aztán jöttél te és felülírtál mindent és ez volt a mi szerencsénk. Az egész ott kezdődött, mikor mondtuk neked, hogy te leszel a zene felelős, erre te közölted, hogy ezt nagyon gyorsan felejtsük el, mert neked ott más dolgod van. Itt kezdek felgyorsulni a dolgok. Zenészt mi egyáltalán nem szerettünk volna, de te meggyőztél minket, hogyha a te zenészed jön, akkor csak jó bulira lehet számítani. Ez így is lett, amit a mai napig nem tudunk neked megköszönni. Felírtunk neked nagyon sok játékot, de szerencsére nem volt mindre szükség, mert amit ti műveltettek Lacival a zenésszel, azt nem lehet szavakba elmondani. Nekünk kis esküvőnk volt 20 fő, de a ti profizmusotokkal az a 20 fő mindig táncolt, amin még mi is meg voltunk lepődve. Az a pár játék ami volt az est folyamán, pont elég volt. Minden házasulandó párnak üzenjük, hogyha a legjobb vőfélyt szeretnék a nagy napjukra, már is hívjátok Janit mert Ő legjobb. Amit mond az úgy is lesz. Hallgassatok rá, nagyon jó ötletei vannak. További sok sikert a munkádhoz.

Dóra és József

Kecskemét 2020.08.04."


"Kedves János!

Mi nem voltunk egy egyszerű pár. A helyzet úgy hozta, hogy háromszor raktuk át az esküvő időpontját, de te mindig rugalmasan álltál hozzánk. Aztán végre eljött a nagy napunk. Délutánig mind a ketten egy kicsit idegesek voltunk, de amikor te megérkeztél akkor megnyugodtunk. Azzal a higgadtsággal, nyugodtsággal amivel vezetted az egész napunkat, csak csodálkozott mindenki. Mindent kézben tartottál. A játékok szuperek voltak, de a legjobb a tombola húzás volt. Még egyszer köszönjük az egész napi munkádat és hogy eljöttél ilyen messzire. Mindenkinek ajánlunk, akik egy nyugodt vőfélyre szeretnék bízni a nagy napjukat. Minden párnak üzenjük, hogy a távolság Janinál nem akadály.

Regi és Márk

Szombathely 2020.07.24."


"Szia János!

Szeretnénk megköszönni, hogy határozottságoddal és tapasztalatoddal a mi esküvőnket is levezetted. Szuper hangulatot tudtál varázsolni, úgy érezzük, hogy a legjobb vőfélyt sikerült választanunk a nagy napunkra. A vendégek a mai napig emlegetik a nevedet, mindenki azt kérdezte tőlünk, hogy hol találtunk rád. További sok sikert a munkádhoz.

Renáta és Alex

Berkenye 2020.07.18."


"Szia Jani!

Először is gratulálni szeretnénk a munkádhoz és nem csak mi, hanem az egész násznép. Mindenkinek nagyon tetszett, ahogy vezeted az esküvőt. Köszönjük a meghitt búcsúzót. A fotózásnál nagyon szépen sorba állítottad a vendégeket, így gyorsan haladt a fotózás. A játékok egyszerűen fantasztikusak voltak és mindenkinek tetszett. Briginek köszönjük a szép ujjlenyomatfát, amit a mi elképzelésünk alapján rajzolt meg. Mindenkinek bátran ajánlunk, aki egy profi vőfélyt szeretne. Még nagyon sok esküvőt kívánunk neked.

Krisztina és Dávid

Szécsény 2020.06.27."


"Kedves János!

Nagyon-nagyon boldogok és hálásak vagyunk Neked, hogy részese voltál a mi nagy napunknak is, mint ceremóniamester, mint szervező, mint vendég egy személyben és nem utolsósorban lelkünk nyugalmának fő támogatójaként!
Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked még egyszer, hogy velünk tartottál ezen a csodálatos napon és hozzájárultál, hogy minden tökéletes sikerüljön! A játékok fantasztikusak voltak, minden vendégünk nagyon élvezte. Ha valaki ceremóniamestert keres, nyugodtan keressétek Janit! Ő a tökéletes ember.

Brigitta és András

Mezőkovácsháza 2019.09.14."


"Kedves Jani!

Egy kicsit megkésve, ezúton szeretnénk megköszönni, a lakodalomban nyújtott segítségedet, munkádat!
Szerintünk nagyon szépen sikerült az egész nap, mindenki jól érezte magát, reméljük Te is! Mi örülünk, hogy Téged választottunk, precízen levezetted a napot!
Külön köszönet, a kellékek beszerzéséért is! (köszönőajándék, gyűrűpárna, bor, stb.)
Kívánunk Neked minden szépet és jót, erőt, egészséget Neked és családodnak, és sok-sok lakodalmat! :)
Nyugodt szívvel fogunk ajánlani barátainknak, ismerőseinknek!

Ildi és Laci

Gyula 2019.09.07."


"Szia Jani!

Egyszer már bizonyítottál nekünk egy közös bulin a családban, így már ott eldöntöttük, hogy ha nekünk is lesz lakodalmunk, az időpontot hozzád igazítjuk, mert csak te lehetsz a vőfélyünk. Ezúton is szeretnénk neked megköszönni az oda adó munkádat. Fantasztikus hangulatot csináltál ismét. Lazán kezeltél mindent és mindenben a segítségünkre voltál. A búcsúztatódnak párja nincs, hiszen aki azt mondta erős, még az is elérzékenyült. A játékaid felejthetetlen élmények voltak mindenki számára, melyet azóta is minden nap felhozunk témában és százszor újranézzük. Iszonyat laza, barátságos embert ismertünk meg személyedben. Hálásak vagyunk neked, hogy emlékezetessé, hangulatossá, játékossá varázsoltad a mi nagy napunkat. Akik pedig vőfélyt keresnek, ne is keressék tovább, mert Jani személyében megtaláljátok akit kerestek.

Klaudia és András

Mezőkovácsháza 2019.08.23."


"Kedves Jani!

Nagyon szépen köszönjük a munkádat! Profi módon vezetted le az esküvőnket. Nagyon jó hangulatot teremtettél. Örülünk hogy az ország legjobb Vőfélye a mi lagzinkon is részt vett, családias hangulatban hiszen nem a mi esküvőnk volt az első a Földi családban. És reméljük nem is az utolsó! Nagyon élveztük minden percét! Még egyszer köszönünk mindent Neked!!!

Hajni és Ricsi

Lőkösháza 2019.08.17."


"Kedves János!

Először is nagyon szépen köszönjük a precíz, pontos munkádat a 2019.07.20.-ai esküvőnkön. A kikéréstől a menyecsketáncig a profizmusoddal minden gondot levettél a vállunkról, így nekünk a Nagy napunkat csak élvezni kellett. Szuper volt a hangulat és amikor kellett azt még egy kis játékkal is tetőzted. Csodálatosan éreztük magunkat és ezt a násznép nevében is mondhatjuk, mert te ott voltál és gondoskodtál a jó hangulatról. Mindenkinek csak ajánlani fogunk, mert felejthetetlen élményeket szereztél nekünk. Köszönjük a pálinkaszökőkutat, nagy sikere volt a vendégek körében. Még egyszer nagyon köszönjük, hogy velünk voltál ezen a napon. Minden jót kívánunk.

Reni és Dani

Bölcske 2019.07.20."


"Szia János!

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük, mert minden tökéletes volt. Ha csak egy szót kellene írni, azt írnánk, hogy Te egy PROFI vagy. Mire elkezdődött minden, akkorra szinte már családtag voltál nálunk. Ez annak köszönhető, hogy jóval előbb megérkeztél hozzánk, mint ahogy azt megbeszéltük és mi ennek nagyon örültünk. Aztán elérkezett az idő és elkezdtél "dolgozni". A búcsúzónál nem csak nekünk, hanem még egy pár vendégnek is könnyet csaltál a szemébe. Azt est folyamán, különböző játékokba invitáltad a vendégeket, amik nagyon tetszett nekünk is és a vendégeknek is. Mindent nagyon szépen köszönünk neked. Minden házasulandó párnak, akik vőfélyt keresnek, ajánljuk Janit. Pont annyit tesz hozzá egy esküvőhöz, amennyit kell. Nem többet, nem kevesebbet.

Krisztina és Gábor

Gyöngyös 2019.06.15."


"Drága Jani!

2019.06.08 előtt volt egy nagy-nagy rajongód. Az én bolond (immár) férjem talált rád, és szent meggyőződéssel állította, hogy Te leszel a legjobb Vőfély nekünk. Ma már kijelenthetem, hogy ketten rajongunk érted. Sőt mondhatom, hogy egy egész násznép áll mögöttünk!

Nagyon családias, bensőséges esküvőt képzeltünk el, és mondhatom, hogy a legjobb döntés volt Téged választani! Elejétől a végéig, Te annyira jó voltál.
Egy nagyon jó embert ismertünk meg benned! Köszönjük, hogy levetted a terhet a vállunkról, és nekünk csak élveznünk kellett a pillanatot! Annyit aggódtunk előtte mindenen, és megérkeztél, kezet fogtunk, és minden teher elszállt. A poénok ízlésesek voltak, volt játék, ahol a násznép szeme könnybe lábadt a nevetéstől. Több ilyen emberre lenne szükség, mint amilyen Te vagy!
Igazán profi munka volt!!

Reméljük, emlékezni fogsz ránk! Egy nagy gyermeket a kalauz sapkáddal NAGYON boldoggá tettél!!!

Viki és Martin

Töltéstava 2019.06.08."


"Kedves János!

Hosszas keresgélés után bukkantunk rád az interneten. Ahogy végignéztük a videóidat, egyből tudtuk, hogy te kellesz nekünk. Már az első találkozásnál nagyon színpatikus voltál, minden kérdésünkre tudtál válaszolni és mindig mondtál valami jó ötletet, amivel lehet színesíteni az estét. A játékok egyszerűen fantasztikusak voltak és mindenkinek nagyon tetszett. A buborékfújós képek nagyon szépek lettek és ezt részben neked köszönhetjük, mert te ajánlatod. A pálinkaszökőkútnak szintén nagy sikere volt. Az ujjlenyomatos képet pedig köszönjük Briginek, hogy megfestette nekünk, pont olyan lett amilyet szerettünk volna. Mindent nagyon szépen köszönünk. Egy szónak is száz a vége, ha egy nagyon jó vőfélyt szeretnétek , akkor Jani a ti emberetek.

Tünde és János

Palotás 2019.06.01."


"Kedves Jani!

Már több mint egy hónapja, hogy levezényelted a csodálatos esküvőnket. Köszönjük, hogy profizmusoddal, szakértelmeddel irányítottad az eseményeket. Mindig tudtad, mikor mire volt szüksége a násznépnek és nekünk. Köszönjük, hogy csak azt vetted figyelembe az esküvőnkön, amit mi szerettünk volna! Felejthetetlen pillanatokat szereztél mindenkinek a nagy napon, még most is nevetve gondolunk vissza az egyes játékokra! Újra csak téged választanánk!
Briginek köszönjük a gyönyörű fát, amivel mindenkit elvarázsolt!

Vivien és Dániel

Pétervására 2019.05.25."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük, hogy elvállaltál minket és levetetted a nagy napunkat. A búcsúzó versek, nem csak szépek voltak, hanem meghatóak is. Minden úgy történt egész nap, ahogy azt előre megbeszéltük és ezt neked köszönhetjük. A játékokat mindenki élvezte. Minden vendégünk csak jót mondott rólad.
Kedves menyasszonyok és vőlegények! Ha vőfélyt kerestek, akkor bátran ajánljuk nektek Janit, aki szerintünk a legjobb.

Dóra és Máté

Kács 2019.05.18."


"Kedves Jani!

Mikor megismertünk, már akkor tudtuk, hogyha egyszer összeházasodunk, csak akkor tesszük, ha ráérsz. Nem is bántunk ezt meg. Szuper volt a hangulat, nem kellet azzal foglalkoznunk, hogy a vendégek el legyenek kényeztetve. A játékokon jókat nevettünk, a vendégek is élvezték. Minden flottul ment, nem volt fennakadás és ezt neked köszönhetjük. Ha újból összeházasodnánk, akkor is te lennél a vőfélyünk. Nagyon szépen köszönjük a munkádat.

Viki és Ádám

Gyöngyös 2019.05.11."


"Szia Jani!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük, hogy végigkísértél minket és levezényelted a nagy napunkat. Nagyobb buli lett mint gondoltuk és ezért örökké hálásak leszünk neked. Az ujjlenyomatfa is tökéletes lett, nagyon szépen köszönjük Briginek. Minden párnak aki vőfélyt keres, bátran ajánljuk Janit.

Bíborka és Alex

Hantos 2019.04.13."


"Szia Jani!

Mi a neten tálaltunk rád és nagyon örülünk, hogy téged választottunk. Először kicsit tartottunk attól, hogy vajon hogyan is fog sikerülni az esküvőnk irányítása, de hála neked minden zökkenőmentesen alakult, pont úgy ahogy elképzeltük. A játékok pont elegendőek, viccesek voltak és nagyon jó hangulatot csináltál velük. Mindenben segítettél, olyan voltál nekünk, mint egy esküvőszervező. Mindent nagyon köszönünk és nagy örömmel ajánlunk mindenkinek!

Szintia és János

Gyöngyös 2018. 12. 15."


"Kedves Nagy János Vőfély!

Az esküvőnk, vagyis életünk egyik leggyönyörűbb napján mesterségednek szívvel-lélekkel hangot adtál. Lehet hogy elfogultak vagyunk, de ilyen jó lagziban még sosem voltunk, ebben még az irigység sem találhatott hibát. Véleménynyilvánításunkat, mint ahogy azt illik, mindennek az elején kezdenénk. A leánykérés után és a Nagy Nap kitűzését követően, 2017 tavaszán kerestünk fel téged, hogy felkérjünk vőfélyünknek. A személyes találkozásunk során nagyon segítőkészen, idődet ránk szánva mindent részletesen elmondtál és előzetesen segítettél felépíteni esküvőnk koreográfiáját. Majd eljött az általunk már nagyon várt nap, az esküvőnk napja, 2018. 08. 11-e. Lényeges, hogy a megfelelő helyen Mezőkovácsházán, a Babó Kastély Panzióban, ahol időben megjelentél, hogy vőfélyként levezesd a számunkra fontos napot. Az adott helyzethez és a hozzánk illő stílusban elindítottad a történések folyamatát. Vőfélyként szakmai hozzáértés, elhivatottság, pontosság, alázatosság, kollegialitás, kellő humor és elegancia jellemez. Lakodalmunkat az általunk várt vidám, vicces stílusban vitted végig. Gondolatban mindig előttünk és a násznép előtt jártál két lépéssel, amit az előre meg nem beszélt meglepetés játék, feladat és a menyasszonyrablás megszervezése bizonyít. A többi szolgáltatóval végig együttműködtél, összhangban voltál velük zenekar, fotós, videós, felszolgálók, mert úgy gondoljuk, hogy ez minden esküvő mozgatórugója. Kedves jegyesek, végül hozzátok szólunk, ha egy vicces, jó hangulatú lagzit szeretnétek, nem fogjátok megbánni ha Janit választjátok vőfélyeteknek. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy Ti és a vendégség is partnerei legyetek, hiszen ha csak idegeskedtek, nem fog jó hangulat kialakulni, a vendégek meg hozzátok viszonyulva nem fognak önfeledten bulizni. Jani egy biztos pont, akire minden körülmények között számíthattok az esküvőtök napján.
Kívánunk még nagyon sok esküvőt. Még egyszer mindent köszönünk.

Tita és Laci

Mezőkovácsháza 2018.08.11."


"Szia János!

Szerintünk Magyarország legjobb vőfélye vagy és ezt nem csak mi mondtuk, hanem az összes vendég. A mai napig is mondják a vendégek, hogy nagyon jól választottunk. A búcsúzó versek nagyon szépek és meghatóak voltak. Köszönjük, hogy a vendégek ötleteire mindig nyitott voltál és így még nagyobb buli kerekedett.
Kedvességed, segítőkészséged, probléma megoldásod és nem utolsó sorban a bulis hangulatod és jópofa játékaid rengeteget segítettek a nagy napon. A játékokat egyszerűen imádták a vendégek. Nagyon szépen köszönjük a gyűrűpárnát, a buborékfújókat, amit intéztél nekünk. Szeretnénk megköszönni párodnak Briginek, aki az elképzelésünk alapján megfestette nekünk az ujjlenyomatfánkat.
Kedves leendő feleségek és férjek! Ha vőfélyt kerestek az esküvőtökre, ne is keressetek tovább, hanem egyből hívjátok Janit, mert nála szerintünk jobbat nem fogtok találni.
Kívánunk még nagyon sok esküvőt.

Edina és Bence

Veresegyház 2018.08.10."


"Szia Jani!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, a dekorosunk - aki egyben a rokonunk is - ajánlott téged mint vőfélyt, mert már dolgoztatok együtt egy párszor és tudta, hogy te irányításoddal nem lesz semmi gond. Hát mi sem csalódtunk benned. Minden ment a megbeszéltek szerint. A búcsúzó nagyon szép és egyben megható volt, könnyet csaltál mindenki szemébe. A játékokat nagyon élvezte mindenki, mert tudtad hogy a társaságnak mire van szüksége. Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkádat. Nagyon tetszettél mindenkinek, illetve nekünk is. Azoknak a pároknak üzenjük, hogy aki még keresi a megfelelő vőfélyt ne keresse tovább, hanem hívjátok egyből Janit. Nem fogtok benne csalódni. Még sok sok esküvőt kívánunk!

Linda és Máté

Tenk 2018.08.04."


"Kedves János!

Engedd meg hogy megköszönjük neked, hogy a mi nagy napunkat ragyogóvá és szórakoztatóvá tetted!
A világ legjobb vőfélyét kaphattuk meg személyedben!
Mind emberileg, mind szakmailag csodálunk téged!
Minden kedves ismerősünknek csak ajánlani tudom a mi vőfélyünket!
Köszönjük Jani!

Évi és Sanyi
Hatvan 2018.07.06."


"Szia Jani!

Köszönjük szépen a vőfélyünknek, Nagy Jánosnak az egész estés helytállást és hogy gondoskodott a kiváló hangulatról. Külön köszönjük, hogy megtalálta nekünk a legjobb zenészt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, akik egy jó bulira vágynak életük legszebb napján.

Erika és Attila

Mezőkovácsháza 2018.06.30."


"Szia Jani!

Még egyszer köszönjük az esküvő előtti és közbeni segítségedet, az esküvőnk a segítségeddel fantasztikusra sikeredett!
Aki gondolkozik azon, hogy szükséges-e vőfély az esküvőjére, annak üzenjük, hogy IGEN! Jani nemcsak a hangulatot fokozta a beszédeivel, játékaival az esküvőnkön, segítségével az egész este lebonyolítása könnyed volt a számunkra. Köszönjük, hogy Életünk Legszebb Napját még csodálatosabbá tetted!

Petra és Isti

Sárvár. 2018.06.23"


"Kedves Jani!

Nagyon Köszönjük neked ezt a gyönyörű napot, amit együtt tölthettünk veled. Köszönjük, hogy az erő veled volt és a szalagos Jedi kardod segítségével végig tudtad kalauzolni ezt a csodálatos napot az életünkben és a sok hülyeségünk ellenére is kitartottál mellettünk és legyőzted a sötét oldal csábítását. Kívánunk neked sok-sok jó lakodalmat. Az erő legyen veled!

Csilla és Soma
Mezőkovácsháza 2018.06.16."


"Kedves Jani vőfély!
Szeretnénk megköszönni, hogy esküvőnkön és az azt megelőző szervezésben is nagyon sokat segítettél. Életünk egyik legfontosabb napját felejthetetlenné tetted profi, segítőkész munkáddal. A jó hangulatot megalapoztad a vidám és ötletes játékokkal. A párodnak Briginek köszönjük az ujjlenyomatfát, amit a mi elképzelésünk alapján rajzolt le, fantasztikusan jól sikerült, mindenki a csodájára járt a lakodalomban! A buborékfújós képekkel valóban igazad volt, nagyon szépek lettek. Maximálisan elégedettek voltunk, sosem fogjuk elfelejteni ezt a csodás napot!

Évi és Andris
Budapest 2018.06.09."


"Kedves Jani!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagy napunkon végzett munkádat! Az első perctől az utolsó percig végig kezedben tartottad, irányítottad a dolgokat. Szuper volt, hogy nekünk aznap semmivel nem kellett foglalkozni, idegeskedni, csak "követni" téged. Imádtuk, hogy egész nap úgy voltál mellettünk, mint egy régi jó barát. Ragozhatnánk még estig, de egy szónak is száz a vége: Köszönjük! És bátran fogunk ajánlani mindenkinek, aki esküvő előtt áll!

Natália és Tamás

Székesfehérvár 2018.06.08."


"Szia Jani!

Van úgy, hogy hiába egyeztetünk le szinte percről percre mindent a nagy nap menetrendjében, természetes hogy vannak egy esküvőn csúszások, eltérések. Ekkor jön és lép képbe a vőfélyünk, aki profin és könnyedén korrigált ki dolgokat és oldott meg nekünk vagy épp helyettünk mindent, mintha az az egész napi tervünk és menetünk része lett volna! Nem kevés időt spórolt részünkre és nem kevés terhet vett le rólunk a "láthatatlan munkájával", mely nagyon is fontos része volt a Nagy Napunknak. Köszönjük Jani! Örülünk, hogy velünk ünnepeltél és hogy téged választottunk!!!

Barbi és Nándi

Vecsés 2018.06.02."


"Kedves Jani!

Köszönjük szépen, hogy a nagy napunkat izgalmassá, mozgalmassá és feledhetetlenné tetted!
Jók voltak a játékok és remekül táncra bírtad a násznépet is!
Örülünk, hogy téged választottunk, ami nem is volt kérdés.
Köszönjük a gyűrűpárnát, a buborékfújókat és a köszönőajándékokat, amiket elintéztél nekünk. A pálinkaszökőkutaknak nagyon nagy sikere volt, főleg a gyerekek körében, akiknek üdítő volt bele töltve. Mindenkinek bátran ajánlunk.

Evelin és Péter
Szeged 2018.05.26."


"Szia Jani!

Köszönjük Jani! Fantasztikus hangulatot csináltál mindent intéztél, csak ámultunk hogy nekünk csak az 'utasítást' kell végrehajtani. Abszolút nem bántuk meg hogy téged kértünk fel, szuper volt az este köszönjük!

Niki és Attila
Tordas 2018.05.25."


"Szia Jani!

Szeretnénk megköszönni, hogy elvállaltad az esküvőnk levezetését. Fantasztikus hangulatot csináltál!!! A vendégeink egytől egyig dicsértek téged, még másnap is. Ha elölről kellene kezdenünk az egész esküvő szervezését, te lennél az első akit újra felkérnénk. Briginek köszönjük az ujjlenyomatfát, pont olyan lett mint amit elképzeltünk.
Kedves menyasszonyok és vőlegények! Ha nagyon profi vőfélyt kerestek, akkor ne is keressetek tovább, mert Jani személyében megtaláltátok. Mindenre odafigyelt, nekünk semmi más dolgunk nem volt, csak az, hogy jól érezzük magunkat. A játékok fantasztikusak voltak, mindenki élvezte és jókat nevettünk rajta.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Kívánunk jó egészséget és nagyon sok jó lagzit.

Szandra és Péter
Kistarcsa 2018.01.20."


"Szia János!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket és hogy adtál a hangulat alá még egy löketet. Köszönjük a játékokat és ajánlani fogunk másoknak is. Köszönjük Jánosnak a sok humort és a nevetést.
Köszönjük, hogy részt vettél velünk ebben a buliban és még azokat a vendégeket is táncra bírtad venni, akik még soha nem táncoltak.

Dorina és Dávid

Gyöngyös 2018.01.19."


"Kedves János!

Először is nagyon jó, hogy megismertünk kedves barátaink esküvőjén. Ott is nagyon jó hangulatot teremtettél! Ezért bátorkodva az esküvőnk szervezésekor Te voltál az első akit beszerveztünk. Nagyon jó hangulatú lett ezáltal a nagy napunk.
Nagyon nagy rutinnal irányítottad a násznépet és az egész esküvő menetét. Semmi gondunk nem volt csak sodródtunk a megbeszélt ütemtervvel.
Nagyon szépen köszönjük, hogy levezényelted az esküvőnket.

Abban pedig biztosak vagyunk, hogy még találkozni fogunk valamelyik szerettünk esküvőjén!!!! És ismét csapunk egy nagy bulit. Külön köszönjük a pálinkaszökőkutat, aminek hatalmas sikere volt.

Edina és Zsolt

Őrbottyán 2017. 10. 21."


"Drága Jani!

Amikor 1,5 évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy összekötjük életünk, két dologban voltunk biztosak és az egyik e közül, hogy TE leszel a vőfély! Akkor hoztuk a legeslegjobb döntést! Hálásak vagyunk Neked, mert minden kívánságunkat teljesítetted, mert minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, mert tudtad mikor kell nem szólni, és mikor kell beszélni, mert nem szakítottad meg a bulit és mert játékaiddal a hangulatot a tetőfokra emelted. Külön köszönjük, hogy munkád leteltével megtiszteltél minket és velünk maradtál! Azt kell mondjam, hogy Tóth Józsi a Ricsi trió tagja tévedett, amikor minap azt írta a Facebook-os képed alá, hogy Közép-Európa legjobb vőfélye vagy... nekünk Európa legjobbja! Köszönjük! Az aranylakodalmon találkozunk!

Zsófi és Balázs

Mezőkovácsháza 2017.09.02."


"Kedves Jani!

Az az őszinte igazság, hogy nagyon idegesek voltunk a legszebb napunk miatt! A Te segítségeddel viszont, minden úgy alakult ahogy annak lennie kellett! Köszönjük, hogy mindig tudtad mit mikor kellett csinálni és kinek hol kell lennie! Abban, hogy ez a nap így sikerült nagyon sokat Köszönhetünk NEKED!! Az pedig nem kérdés, hogy nálad jobbat nem is választhattunk volna! A vendégeknek is nagyon tetszett minden játék, minden beköszönő vers, összességében minden!
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Ibolya és Ádám

Kedves Jani!

Köszönöm/Köszönjük a leges-legjobb vőfélynek a közreműködést a lányom lakodalmán. Szuper Vőfély vagy, nagyon örülünk hogy Te lettél a kiválasztott és azt, hogy elfogadtad a felkérést! Imádtuk a játékokat és azt, hogy ennyire közvetlen voltál velünk és hogy fergeteges bulit varázsoltál. Tudtuk hogy nem fogunk csalódni és nem fogunk unatkozni. A násznép minden tagja maximálisan meg volt elégedve a hozzáállásoddal. Mindent kézben tartottál, semmiért nem kellett aggódni. Az, hogy a kis családod is ott volt velünk/veled külön köszönet!!! Mindenkinek csak ajánlani fogunk.
Köszönjük NEKED!!!!

Czeglédi Ibolya Örömanya

Mezőtúr, 2017.08.26."


"Kedves Jani!

Köszönjük Nagy János vőfélynek a közreműködést a lányom lakodalmán. Szuper Vőfély vagy, nagyon örülünk hogy téged választottunk. Imádtuk a játékokat és azt, hogy ennyire közvetlen voltál velünk és hogy fergeteges bulit varázsoltál. Mindenkinek csak ajánlani fogunk. A pálinka szökőkútnak sikere volt, köszönjük neked.

Fehér Görömböly Zsuzsa örömanya

Salgótarján 2017.08.12.

Szia Jani!

Köszönjük a fergeteges bulit, a gördülékeny és a tökéletes lebonyolítást. A lehető legjobb vőfélyhez volt szerencsénk. Köszönjük szépen a magas szintű szórakoztatást és a szuper játékokat. Felejthetetlen élmény volt!

Réka és János

Salgótarján 2017.08.12."


"Kedves Jani vőfély!

Szeretnénk köszönetet mondani Neked! Köszönjük, hogy mindig kész voltál segíteni nekünk a nap összeállításában és hasznos tanácsokkal láttál el minket. Mindent kézben tartottál, nekünk semmiért nem kellett aggódnunk. Fantasztikus játékokat hoztál nekünk, a gyerekes körbeszaladós játékért külön köszönet!!! Aki egy barátságos, nyitott, megbízható vőfélyt szeretne, ne keressen tovább! Bátran ajánlunk Téged!!
Köszönjük.

Andi és Roli

Békéscsaba 2017.08.05."


"Kedves Jani vőfély!

Köszönjük, hogy profizmusoddal tökéletessé tetted a nagy napunkat!
Minden pillanatban látszott a hozzáértésed és a rutinod. Bármilyen dologgal fordulhattunk hozzád, mindent megvalósítottál amit kértünk. Ahol a pillanat azt kívánta, hogy meghitt legyen, az volt, ahol pedig mókázni kellett ott annak tettél eleget.
Tökéletes összhangban voltál velünk és a zenekarral is, így az egekig emelted a buli hangulatát. Végig gondod volt arra, hogy mindenki maradéktalanul jól érezze magát!
Köszönünk még egyszer mindent a világ legkedvesebb, legbarátságosabb, leghozzáértőbb, legviccesebb, leg-leg-leg vőfélyének: Janinak

Köszönettel
Petra és Gergő

Velence 2017.08.04."


"Szia Jani!

Novellát írhatnánk arról, hogy megháláljuk a segítséged. Köszönjük neked, hogy a Nagy Napunkat olyanná tetted, amilyennek megálmodtuk. Briginek köszönjük a baglyos ujjlenyomatfát.

Viki és Peti

Eger 2017.07.22."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük kedves vőfélyünknek Nagy Jánosnak, hogy kézben tartotta a lagzis bandát és hogy ilyen széppé tette a Mi Nagy Napunkat.
Fantasztikus volt az egész este és tényleg örök hálánk!
Mindenkinek bizalommal ajánljuk ezt az igen figyelmes Vőfélyt! Mi 1000%-ban meg voltunk elégedve. Briginek köszönjük az ujjlenyomatfát.

Bogi és Dani

Gyöngyöspata 2017.07.15."


"Kedves Jani!

Köszönjük szépen a kitűnő munkát! Bátran ajánlunk minden jegyespárnak, aki igényes, kulturált és profi vőfélyt keres!

Zsanett és Dezső

Pétervására 2017.07.08."


"Szia Jani!

Köszönjük szépen, hogy feledhetetlenné tetted a nagy napunkat! Minden tökéletes volt! A játékokat nagyon eltaláltad szórakoztatás szempontjából.

Judit és Csaba

Esztergom 2017.07.01."


"Szia Jani!

Köszönjük Janinak a munkáját! Nagyon jó, tartalmas és különböző játékokkal készült a lakodalomra, ahogy kértük tőle. Bármit kértünk vagy a násznép, igyekezett mindenki kérésének eleget tenni.
Remek hangulatot csinált, jól szervezetten dolgozott.
Köszönjük még egyszer az egész napos fáradozását. Kedves párjának, köszönjük az ujjlenyomatfát, amit nekünk készített.

Réka és Norbert

Törökbálint 2017.06.24."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük Nagy János munkáját és segítségét! Mi és a násznép is maximálisan meg vagyunk elégedve! Keresve sem találhattunk volna jobb vőfély!

Dalma és Tibi

Markaz 2017.06.17"


"Kedves Jani!

Így utólag is szeretnénk megköszönni nagyszerű munkád, amit a lakodalmunkon végeztél. Remek hangulatot idéztél elő és minden az elképzeléseink szerint volt. Mindenből annyit hoztál ki, amennyit kellett. Egyszerűen tökéletes volt. Rajtunk kívül a vendégek is maximálisan meg voltak veled elégedve. Csak ajánlani tudunk mindenkinek!
Sok felejthetetlen lagzit kívánunk még neked!

Kati és Lali

Szlovákia, Fülek 2017.04.29."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk nagy napján mellettük álltál. Tapasztalatod és jó fellépésed vitathatatlan. Az esküvő előtti beszélgetéseink alkalmával kérdésekkel, kicsit szorongva és aggódva kerestünk fel, de a beszélgetéseink után nevetve jó hangulatban távoztunk, rögtön éreztem Te mindent meg tudsz oldani és ez így is lett. A pálinka szökőkúton gondolkoztunk, senki ne gondolkozzon rajta. Másnap akik nem tudtak eljönni az esküvőnkre sajnálatukat fejezték ki, mert hát hallották, hogy szökőkútból folyt a pálinka. Nagyon látványos volt. Jani mindenki születik valamire, amiben ki tud teljesedni, Te megtaláltad az utadat. További sok sikert.

Brigi és Imi

Gyöngyös 2016. 10. 28."


"Szia János!

Nagyon szépen köszönjük Nagy Jánosnak az esküvőnkön való közreműködését, nélküle nem lett volna ennyire felejthetetlen a nagy napunk!! Mindent Köszönünk Neked!

Edina és Andris

Püspökladány 2016.09.17."


"Szia Jani!
Nagyon nagy köszönet Nagy János vőfélyünknek, hogy életünk legszebb napját felejthetetlenné tette. Fergeteges hangulatot teremtett szórakoztató játékokkal és humorával. Ezer hála és köszönet.

Viki és Alex

Kápolna 2016.09.10."


"Szia Jani!

Nagyon jó vőfély vagy, jó hangulatot tudsz csinálni. Minden házasulandónak csak ajánlani tudjuk. Köszönünk mindent, Jani vőfélynek.

Karolina és Balázs

Mátraterenye 2016.09.08."


"Szia Jani!

Szeretnénk köszönetet mondani Nagy Jánosnak, hogy megtisztelt jelenlétével az esküvőnk napján.
Nélküle nem lehetett volna olyan fergeteges és jó hangulatú életünk legnagyszerűbb napja. Állandó jókedvével, lazaságával és jobbnál jobb játékaival színesítette az estét.
Mindenkinek ajánlani tudjuk. Nála jobb vőfélyt aligha lehetne találni. Örök hálánk a pálinkaszökőkútért, fergeteges sikere volt. Köszönjük!!! :)

Ági és Robi

Hajdúböszörmény 2016.09.03."


"Szia Jani!

Megkésve bár, de annál nagyobb köszönet Nagy János vőfélynek, a Nagy napunk szenzációs lebonyolításáért. Remek hangulatot biztosított, remek játékokkal ismertetett meg engem és kis feleségemet. Az első perctől az utolsóig nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük!

Lilla és Gábor Maroslele 2016.08.27."


"Kedves János!

Nagyon örülünk, hogy Rád esett a választás, és Te vezényelted le az esküvőnket. Köszönjük a munkádat, és azt a sok segítséget, amit előtte, és közben nyújtottál.
Másoknak is ajánlunk, sőt hallottuk már érkezett is megkeresés a társaságunkból. Aki esetleg nem ismerne röviden összefoglalnánk azokat a dolgokat, amiknek köszönhetően mi is fantasztikusan érezhettük magunkat, a saját lagzinkon:
Segítőkész, alázatos, együttműködő, intelligens. Nem szerepel sokat, nem tolakodó, inkább háttérből irányít, de ha kell beavatkozik, és fokozza a hangulatot szükség esetén. Egy dolgot vesz komolyabban annál, hogy mi mit szeretnénk, és az az, hogy mit nem szeretnénk, ami külön szimpatikus volt nekünk. Remekül összefogta az eseményeket, 1-2 gyors egyeztetés volt csak a lagzi alatt, így nyugodtan mulatozhattunk, mi magunk is, nem kellett stresszeljünk, és a helyszínen intézkednünk. A versek tisztán, érthetően, megfelelő humorral fűszerezve hangzottak el, és a többi szolgáltatóval (fotós, videós, konyha, pincérek) is nagyon hatékonyan tudott együtt dolgozni. A násznéptől is csak pozitív visszajelzés érkezett, így nem csak mi, hanem a vendégeink is maximálisan elégedettek voltak János munkájával!

Nagyon szépen köszönjük még egyszer, remélem Te is jól érezted magad. Kívánunk még sok ilyen lagzit! :)

Üdvözlettel,

Bianka és Robi

Tatabánya 2016.08.20."


"Szia János

Köszönjük szépen vőfélyünknek, hogy felejthetetlenné tette számunkra az esküvőnk napját 2016.08.06-át. Vidámságával és remek humorával hamar sikerült feloldódnunk. Az összes játék szuper volt, ezt mondhatom férjem nevében is, aki szinte egy maratont futott le. Minden vendégünk dicsérte és mindig elmondják, hogy nagyon jó vőfélyt választottunk.

Anikó és Norbi

Mezőkovácsháza 2016.08.06"


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ezt a napot felejthetetlenné tetted számunkra.
Minden rendben ment, aranyosak voltak a versek, a mondókák. A játékok viccesek voltak, mindenki jól érezte magát, egy percig se volt unalom. További sok sikert kívánunk a munkádhoz. A LEGJOBB VŐFÉLY VAGY!

Zsani és Laci

Szigethalom 2016.07.23."


"Szia Jani

Köszönjük szépen a rengeteg segítséget a vőfélyünknek, nélküle nem lett volna ilyen fantasztikus a hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Bernadett és Norbert

Jászfényszaru 2016.07.16."


"Kedves János!

Én is szeretném megköszönni Önnek a munkáját. Valóban az egész nap csodás hangulatban telt el a vőfély által. Mindenki kivétel nélkül táncolt. Jó volt a hangulat. A nehéz perceket búcsúzót is humorosan oldotta meg. Végig tartogatott a vendégek számára meglepetéseket. Köszönjük és szívből ajánlom én is mindenkinek.

Deák Mária örömanya

Jászfényszaru 2016.07.16."


"Kedves János!

Remek Vőfély, remek hangulat! Szeretnénk megköszönni Jánosunknak a segítséget az előkészületekben, lebonyolításban és a szuper hangulatot! A násznép is odavolt érted és a játékaidért, egy élmény volt megtáncoltatni téged. Mi imádtunk veled együtt mulatni! Sok ilyen mulattatós lagzit kívánunk a jövőben! Külön köszönjük a pálinkaszökőkutat, nagy sikere volt.

Melani&Norbi

Hatvan 2016.06.25."


"Szia Jani!

Ezer hálánkat szeretnénk kifejezni a világ legjobb vőfélyének!!!! Már az előkészületektől fogva nagyon sokat segített nekünk. Az esküvő napján is rengeteg ötlettel látott el minket, viccelődött stb. A menyasszonykikérés és búcsúzó is nagyon megható volt. Mindent szépen felkonferált, nagyon jók voltak a játékok is. Mi kicsit izgultunk, de az ő pozitív hozzáállása bármihez segített nekünk! Mi bátran merjük ajánlani mindenkinek Nagy János vőfélyt! Jó lenne megismételni a lagzit, mindent nagyon köszönünk!!!!!!
Ja és nem utolsósorban minden vendégünk dicsért téged!!

Elvira és Szabolcs

Detk 2016.06.18."


"Szia Jani!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a sok segítséget, tanácsot, a szuper játékokat, hogy minden úgy és akkor történt, ahogy megbeszéltük. Mindenki csak dicsérni tudott. A játékok is mindenkinek tetszettek. Örülünk, hogy Téged választottunk, a legjobb döntés volt. Ha tehetjük, ajánlani fogunk mindenhol. Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent.

Brigi és Gergő

Eger 2016.06.04."


"Szia Jani!

Nagyon szépen köszönjük, hogy Te is részese voltál a felejthetetlen lagzinknak! Csak ajánlani tudunk mindenkinek, remek vőfély vagy. Mindenben nagyon segítőkész és rugalmas voltál. Köszönünk mindent!

Zsani és Máté

Pilis 2016.05.28."


"Kedves János!

Nagyon köszönjük a rengeteg nevetést, játékot, szeretetet, amit Tőled kaptunk az esküvőnkön! Hihetetlen milyen szépen körbefogtad a társaságunkat és mennyire figyelembe vettél bennünket! Mindenki csak ajánlani tudunk! Üdvözlettel

Juci és Marci

Mezőkövesd 2016. 05. 21."


"Szia Jani!

Vőfélyünkre véletlenül bukkantunk rá az interneten. Jani olyan sokat tett hozzá az esküvőnkhöz, hogy nagy szeretettel gondolunk rá és jó szívvel ajánljuk mindenkinek! Nincs olyan váratlan helyzet amit ne tudna megoldani. Frappáns és ízléses versikékkel színesítette a vacsorát és jópofa játékokat dobott be, amik még nekünk is meglepetéssel szolgáltak.
Még egyszer köszönünk mindent neked és sok-sok lagzit kívánunk!

Gabi és Feri

Budapest 2016.05.14."


"Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk meg egyszer megköszönni a közreműködésedet ahhoz, hogy ilyen jó hangulatú lakodalmat varázsoltál nekünk, amilyen végül is lett. A vendégeinktől is sok-sok pozitív visszajelzést hallottunk rólad. Különösen népszerűek voltak a játékok amiktől mi kicsit tartottunk az elején pedig nem kellett volna. A vendégek közül többen is mondtak, hogy az volt a legjobb hogy nem ismertek ezeket és így különösen szórakoztató volt számukra az összes. A legnagyobb sikere a fiuk táncának volt azt meg sokáig emlegetni fogjuk :)

További sok sikert a munkádhoz!

Üdvözlettel

Gabi és István

Debrecen 2016.05.07."


"Kedves Jani

Nagyon elégedettek voltunk a munkáddal, az egész napot profin levezényelted, mindig úgy éreztük, hogy számíthatunk Rád és semmilyen kérdéssel, felmerülő problémával nem vagyunk egyedül. Levetted a vállunkról a nagy nap terhét. Verseid humorosak voltak, jókat derültünk rajtuk. Nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek! Köszönjük!

Nóri és Gyuri

Kerekegyháza 2016.04.30."


"Kedves Jani vőfély!!! :)

A köszönetünk előtt nem tudom kihagyni azokat az idézeteket, amiket a vendégek mondtak az eskünőnk napján. Íme:
- Nagyon jó beszédes vőfélyetek volt, halljátok-e
- Egész este a játékok voltak a legjobbak (mert Jani nagyon jó játékokat talált ki nekünk)
- Olyan jó viccesen mondott mindent, hogy mikor beszélt néma csend lett, aztán mindenki hangosan nevetett
- Figyeljetek ide! Ez azt se tudta, hogy hová szaladgáljon egész nap! (de minden el volt intézve)
- Úr Isten! Hát honnan szereztétek ezt a vőfélyt?

Nagyon örülünk neki, hogy Ő volt a vőfélyünk a nagy napon, mert tökéletesen megoldott mindent, ha problémába ütköztünk, pár perc múlva már probléma sem volt. Külön köszönjük, hogy eleget tettél azon kérésünknek, hogy a búcsúztatónál nem a megszokott búcsúzó verseket mondtad, hanem írtál részünkre egy szülői köszönő verset. A lakodalomban a játékok egyszerűen fantasztikusak voltak és jókat lehetett rajtuk nevetni. Minden perc ki volt töltve, egyetlen üresjárat se volt, mert Jani gondoskodott róla, hogy ne legyen unalmas az este. Nagyon örültünk, hogy nem kellett semmivel sem foglalkoznunk, csak mosolyogtunk és élveztük azt a napot, ami csak rólunk szólt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, ha jó lagzit szeretnétek ne is, keressetek tovább vőfélyt, mert megtaláltátok az igazit.

Dalma és Gábor

Eger 2015.08.29."


"Szia! Jani!

Először is nagyon szeretnénk megköszönni az egész napos fáradhatatlan munkádat. Nagyon profin vezényelted le az egész napot, külön köszönjük hogy minden váratlan helyzetet rugalmasan kezeltél. A búcsúztató egyszerű, de mégis megható volt. A játékoktól bár először féltünk tőlük, mégis fantasztikusan jók voltak. Minden vendégünk el volt ragadtatva tőled. Mindenkinek ajánlani fogunk téged. Azt gondoljuk, hogy nagyon szerencsések vagyunk hogy te voltál a vőfélyünk. További sok sikert kívánunk neked.

Edina és Balázs

Szarvas 2015.08.22."


"Szia Jani

Itt is szeretnénk megköszönni az egész napos munkádat. Egyszerűen pazar volt az egész napos, kissé zsúfolt esküvői programjaink rendbetétele és igazgatása. Minden belefért, amit szerettünk volna hogy szerepeljen az esküvőnk napján. Hallottuk többektől is a násznépből, hogy nem győztek dicsérni téged a lagzi alatt is, mert olyan jól érezték magukat, hála a kacagtató játékoknak, rímeknek és vicceknek. Teljesen rutinos volt az együttműködés a zenészekkel, a felszolgálókkal, a fotóssal és a videóssal egyaránt. Köszönjük a rendkívüli rugalmasságot is, melyre nagy szükséged is volt, hiszen nem könnyítettük meg a dolgodat. Mi is annyira jól éreztük magunkat a férjemmel, hogy már a harmadik napja hogy lezajlott az esküvő, de még mindig visszasírjuk az egész napot. Bátran fogunk ajánlani minden ismerősünknek, akik szintén össze akarják kötni az életüket. További hasonló nagyszerű sikereket kívánunk eme remek szakma terén! Köszönettel, és üdvözlettel:

Spiczmüllerné Gidai Andrea, és Spiczmüller Tibor

Gyömrő 2015. 07. 25."


"Kedves János!

Nagyon köszönjük, hogy szuperül levezényelted a lagzinkat és tökéletesen széppé tetted a legszebb napunkat. Mindig kézben tartottad a dolgokat, lendületes, fiatalos, kedves humorú volt a hajnalig tartó mulatás.
Minden nagyszerű volt, a vendégeink is csak dicsértek téged. A játékok nagyon szuperek voltak.
Ezt a véleményt a Facebook-on is megosztom, hogy mások is könnyen tudjanak elérni, mert megéri Téged keresni.
Köszönjük, hogy ott voltál velünk.

Ildi és Józsi

Mezőkovácsháza 2015.06.20."


"Kedves Vőfélyünk!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a fergetegesre sikeredett lagzinkat amiben a Te kezed illetve szöveged 100%ig közre játszott. A játékok nagyon jók voltak. Csak így tovább. Mindenkinek csak téged fogunk ajánlani. Sok Köszönet.

Szászné Berecz Zsuzsi és Szász Feri

Veresegyház 2015.05.16."


"Szia Jani!

Nagyon elégedettek voltunk a munkáddal, az elképzelésünknek megfelelő volt. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nagyon tetszett, hogy betartottad a kéréseinket. Az összes rokon, barát el volt ájulva tőled, hogy ilyen jó vőfélyt még nem láttak. Nem szavaltál egész este, de mindent szépen vezényeltél. Rettentő nehéz manapság jó vőfélyt találni, nekünk sikerült. Mindenkinek csak ajánlani fogunk.

Judit és Dávid

Eger 2015.02.28."


"Szia Jani!
Szeretnénk neked megköszönni még egyszer a munkádat. Minden szuper volt és nagyon jó, a játékok is, meg a versek is. Nagyon szépen köszönjük, fantasztikusan éreztük magunkat, illetve a násznéptől is csupa pozitívum érkezett Veled kapcsolatban is. Minden párnak üzenjük, hogy aki egy felejthetetlen lagzit szeretne és vőfélyt keres az máris kattintson az elérhetőség gombra és vegye fel a kapcsolatot Janival. Nem fogtok benne csalódni. Köszönjük, hogy életünk legszebb napján te is velünk ünnepeltél. Kívánunk neked jó egészséget és még nagyon sok menyasszonyt és vőlegényt.

Eszter és Gergő

Felsőtárkány 2014. 08. 30."


"Kedves Vőfélyünk és egyben Barátunk Jani!

Szeretnénk megköszönni a kiváló munkádat amit nyújtottál egész nap és az est folyamán. Külön köszönet a vidám és egyben megható búcsúztatókért, amivel sikerült sok vendég szemébe könnyeket csalnod, és persze a miénkbe is. A mai napig a család és a barátok emlegetnek, hogy milyen remek hangulatot sikerült csinálnod a játékokról pedig nem is beszélve. De legfőképpen Mi szeretnénk köszönetet mondani.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, aki jó bulit és hangulatot szeretne élete legszebb és legboldogabb napján, hisz Vőfély nélkül mit ér egy lakodalom?

Sok puszi neked Timi és Zoli

Szeged 2014.08.02."


"Szia János!

Kedves Látogatók!
Ha életük nagy napjára készülnek és vőfélyt keresnek, akkor ne is keressenek tovább, mert megtalálták a legjobbat!
A mi esküvőnk 2014. július 26-án volt, és a legjobb döntésnek bizonyult, hogy Jánost kértük fel ezen feladatra. Közvetlen, megbízható, nagyon sok jó verset ismer és azokat ha kell meghatóan, ha kell viccesen adja elő. A váratlan, utolsó pillanatokban történő változásokat kiválóan reagálja le, és az egész este folyamán nagyon jó hangulatot biztosít játékaival. Nekünk mai napig emlegetik a vendégek, hogy mennyire jól végezte munkáját, és vezényelte le az egész napot egészen hajnalig.
Bátran ajánljuk mindenkinek! Ha Őt választják, nem fognak csalódni!
János, nagyon köszönjük, hogy ilyen jó hangulatúvá és felejthetetlenné tetted a Mi Nagy Napunkat!

Üdvözlettel:
Viki és Gergő
Alsóvadász 2014.07.26."


"Helló Jani!

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel írunk Neked és gondolunk Rád! Meg szeretnénk köszönni azt a sok segítséget amit az Esküvőnkön lekonferáltál! A programok a mai napig téma a Családban, mert annyira jól érezte magát mindenki!:)
Köszönjük az együttműködést és bátran fogunk Téged mindenkinek ajánlani, mert biztos, hogy nem fognak csalódni benned:))!

Üdvözlettel: Andrea és Márió

Villánykövesd 2014.07.19."


"Kedves Jani!

Szeretnénk megköszönni a munkádat és egyben egy összefogó véleményt írni a lagzi napjáról. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, már az első találkozás óta, amikor is lefixáltunk mindent és ez nagyon szimpatikus volt. Nem mellesleg a felajánlott segítségeket is köszönjük, mint például a videós ajánlása, a bevonuló zenék keresése és a saját tapasztalatok megosztása. A helyszínre való kijutáskor nagyon jól összefogtad a bandát, már ekkor nagyon jó kedve volt a csapatnak. Odakint a helyszín tulajdonosaival, pincérekkel, a zenészünkkel, fotósunkkal, videósunkkal egyből megtaláltad a közös nevezőt és nagyon jól ment egész éjjel a közös munka. A kikérő pörgős, vicces volt. A búcsúztató a megbeszéltek szerint rövid, tömör, lényegre törő és nem az "extra besírós" verzió volt, ahogyan ezt megbeszéltük és ez mindannyiunk tetszését elnyerte. A csokordobás és a harisnyakötő dobás is szuper volt, de főleg a harisnyakötős! Külön megragadnám az alkalmat, hogy kiemeljem a játékokat, amiket eleinte nem is nagyon szerettünk volna, de utólag visszagondolva, nélkülük nem lett volna teljes az egész és azóta is mindenki azokat emlegeti... Az ételekhez felkonferált szövegek jó hangulatot csináltak a vacsorához, még az ott dolgozókat is sikerült megnevettetned, pedig ők aztán nagyon sok felkonferálást hallottak már, de ilyet még sosem! Mindent egybevetve szerintem mindenkiben ott van a félsz, hiszen általában egy ilyen van az ember életében, kiválaszt valakit egy vőfély személyében, akit videók sokaságából "ismer" meg és izgul, hogy hogyan fogja levezényelni élete legszebb napját... Talán nagyon jól és azért fogja emlegetni mindenki vagy nagyon rosszul és azért... Nálunk szerencsére az első valósult meg, mert minden zökkenőmentesen ment. Mi őszintén köszönjük ezt Neked, nem csalódtunk benned, azt kaptuk, amit szerettünk volna, egy jókedvű, pozitív szemléletű embert, aki ezt adta tovább azon a napon is a vendégeink felé és persze felénk is. Nyugodt szívvel ajánlunk Téged a leendő ifjú pároknak. Nálunk 10-ből 10-et kapsz!

Reni & Pisti

Selyp, 2014.07.12."


"Kedves János!

A lakodalom óta eltelt néhány nap múltán is úgy gondoljuk, hogy nagyon jó döntés volt, hogy vőfélynek téged választottunk! Nagyon köszönjük, hogy aktív részese voltál esküvőnknek, és a nap folyamán végig kezedben tartottad az irányítást. Az különösen jóleső érzéssel töltött el minket, hogy egész a lakodalom végéig (reggel fél 5-ig) maradtál, mert ezek szerint Te is jól érezted magad.

Ha ismerőseim házasodnának, nyugodt szívvel ajánlunk a zenekarral együtt.

Köszönettel Enikő és Robi

Verpelét 2014.06.14."


"Szia Jani!

Először is: megkaptuk a képeket, köszönjük szépen.
Másodszor: szeretnénk véleményünket megírni a munkádról, ahogy kérted.

Búcsúztatás: Megható, rövid, tömör búcsúztatóknak lehettünk szem- és fültanúi, könnyed, vidám befejezéssel.
Kikérés: Nagyon tetszett az izgalmakat fokozó menyasszony-keresés, különösen az öregasszonynak való beöltöztetés és az apró közjátékok például a násznaggyal és a vőlegénnyel. Jó hangulatteremtő volt az éneklés és egyszerű, letisztult a menyasszonyt beharangozó beszéd.
Csokor/harisnyakötő dobás: Pörgős, vidám jelenet volt a megbeszéltek szerint.
Bevonulás (lakodalom): A bevonulást és a köszöntést, egyszóval a lakodalom kezdetének emelkedett hangulatát jól megragadó, elegáns beszédet hallottunk.
Étel felkonferálása: Az ételekhez fűzött beszédek szerfelett derűsek voltak és kiemelték azok jelentőségét az események sodrában. Jó kedélyt és jó étvágyat hoztak a vacsorához.
Játékok/táncok/vonatozás levezénylése: Mindegyikre jellemző volt a lendületesség. A részvételre motiváló beszédek és a lezárások vidámak, lényegre törőek voltak. A jó hangulatot nagyban fokozó játékok és táncok aktivizálták az egész násznépet, ami sokat segített a jó hangulat kialakulásában és annak továbbfokozásában.
Kapcsolattartás a fotóssal/videóssal, zenészekkel: Különösen nagyra értékeltük, hogy mindig összhangban voltál Gyuriékkal és a Mesterek zenekarral. A beszédekhez, a vidám csattanókhoz és jelenetekhez mindig illett és szinkronban volt a zeneszó. Mindig a megfelelő helyen voltál és minket is segítettél ebben, a játékok és a táncok helyszínét pedig úgy alakítottad, hogy nemcsak kényelmes, hanem fotogén is legyen. Tökéletes csapatmunka volt.

Összegzés:
Egy fiatalos, dinamikus, kellőképpen bohókás, semmiképpen sem tolakodó vagy sértő versikékkel, monológokkal fűszerezett, kellemes, oldott hangulatot teremtő vőfélyi munkát volt szerencsénk megismerni általad.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkád, mellyel olyan sok mosolyt csaltál az arcunkra életünk nagy napján. Örülünk, hogy Rád esett a választásunk, és biztos lehetsz benne, hogy bátran fogunk ajánlani Téged, ha valaki az ismeretségi körünkben házasságra adja a fejét. Imádtuk a jóízű kacagásodat is!!

Kívánunk Neked minden szépet és jót! Maradj ugyanolyan vidám természetű és közvetlen, mint amilyennek megismertünk Téged! Vigyázz Magadra!

Üdvözöl:
Anita és Szabi

Békéscsaba 2014.06.07."


"Kedves Jani!

Először is szeretnénk megköszönni mindent! Szuper buli volt, mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk a lagziról és Veled kapcsolatban.

Igazán szellemes volt a kikérő, rendben levezényelted a "hivatalos" részeket, majd a lagzi további része is nagyon vidáman telt.

Örülünk, hogy Téged választottunk vőfélynek!

U.I.: Nem mondjuk meg, hogy mit csináltunk a leveseddel...

Kriszti & Józsi

Jászberény, 2014.05.31."


"Kedves János!

Párom az esküvő előtti napon megkérdezte tőlem, hogy oké, hogy lesz vőfély, de mit tud és minek is kell nekünk? Már a kérdést is tagadja. Elég gyorsan rájött, hogy egy lagzinak nem kettő, hanem három alapvető alkotóeleme van: menyasszony, vőlegény és Nagy János! Az első öt perc után teljes nyugalommal bíztuk rád a nagy napunk levezénylését és neked hála, nem csak a vendégeinkre, de egymásra is maradt időnk. Nagyon örülünk, hogy melletted döntöttünk! Jobbnál jobb játékokkal szórakoztattad vendégeinket és még a kevésbé táncos lábúakat is sikerült jó hangulatba hoznod. Még a ki nem mondott kívánságainkat is teljesítetted és elviselted a gyakori menetrend változásokat. Szinte minden vendég megjegyezte távozáskor, hogy milyen profizmussal vezetted le a lakodalmat. Külön köszönet a teremvezetővel, fotóssal, videóssal és zenekarral való együttműködésedért! Szerintem az mindent elmond, hogy ha újra egybekelnénk, akkor is téged hívnánk. Mivel ez nem fog bekövetkezni, ezért kénytelenek leszünk minden ismerősünknek Téged ajánlani! Ha mostanában csuklani fogsz, azt nyugodtan fogd a vendégeinkre, hisz azóta is Téged emlegetnek. Aki pedig azon gondolkodna, hogy szüksége van-e vőfélyre, annak a válaszunk: IGEN, a neve pedig Nagy János!

Ezer köszönet a munkádért!

Ui.: A páromnak van egy személyes üzenete számodra: Fárasztó dolog Gyereknek lenni. ;)

Viki és Zsolt

Budapest 2014.05.24."


"Kedves János!

Először is nagyon örülünk, hogy megismertünk téged. Nálad jobb vőfélyt nem találtunk volna. A násznép imádott téged. A játékok jópofák voltak. Tökéletes volt a hangulat, szuper volt a buli. Profi munkát végeztél. Szeretnénk megköszönni, hogy a segítségünkre voltál. Még egyszer mindent köszönünk!

Petra&Ferkó

Vác.2014.05.17"


"Szia Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk neked megköszönni, hogy vezetéseddel és segítségeddel még szebbé és gördülékenyebbé tetted a Mi nagy napunkat!
Hálásak vagyunk, hogy az izgalmak közepette ránk nyugtatóan hatva rugalmasan, frappánsan, a kívánságunk szerint vezényelted az eseményeket. Barátainkkal "szövetkezve" Nagy örömet szereztetek nekünk a meglepetés előadással. A vendégeink is csak a legjobb véleménnyel voltak rólad! A lakodalmunk így lehetett egyszerre modern, vicces, hagyományos, de legfontosabb hogy nagyon EMLÉKEZETES.
Köszönjük, hogy veled megvalósíthattuk. Reméljük, hogy te is jól érezted magad nálunk.
Kívánunk neked még sok ilyen remek hangulatú lakodalmat és jó egészséget!

Szeretettel: Évi és Pali

Csabacsűd 2014.04.19."


"Drága "Jani-sógor"!

Ahhoz, hogy a nagy napunk ilyen szuper legyen, két ember lelkiismeretes és profi munkája volt szükséges. Az egyik személy a zenész, a másik pedig természetesen a vőfély, aki levezeti az egész napot. Hálásan köszönjük, hogy igényeink szerint megtervezted a napot, gyönyörűen elbúcsúztattál minket, levezényelted a programokat és szuper játékokkal szórakoztattál minket és a násznépet! Annak, aki most tervezi a lakodalmát, üzenjük, hogy ne keresgéljen tovább, gyorsan hívja fel Janit, nehogy lemaradjon a LEGJOBB VŐFÉLYRŐL!!!! Sok puszi Neked és Briginek, várunk Titeket Deutschlandban!!!

Adri és Csabi

Mezőkovácsháza 2014.04.05."


"Kedves János!

Örülünk, hogy Téged választottunk vőfélynek, mert mi magunk és a násznép is azon a véleményen vagyunk, hogy igazi, hamisítatlan lakodalmi hangulatot varázsoltál a mi egyszerűnek tervezett kis esküvőnkből. :)

Nagyon tetszett az előadásmódod, a verseid, a játékok és minden-minden, amivel őrületes bulit biztosítottál számunkra!

Köszönjük az életre szóló élményt és a kitörölhetetlen emléket, valamint azt, hogy részese voltál életünk egyik legfontosabb eseményének! :)

Üdvözlettel

Brigitta és Tibor

Göd 2013.09.20."


"Kedves Jani!

Mindent nagyon szépen köszönünk. Nagyon szép volt a szülőktől a búcsúztató. Tetszett, mikor bevezeted a bolondmenyasszonyt (találhattál volna szebbet is ! :-) A versek is nagyon tetszettek. A verseidnek köszönhetően nagyon jó volt a hangulat. Remélhetőleg még találkozunk. Nagyon sokat segítettel nekünk! Köszönjük. Fogunk ajánlani barátainknak, mert egy gyönyörű napot varázsoltál nekünk.

Ildi és Tomi

Tiszaszőlős 2013.08.10."


"Drága Jani vőfély!

Annyira szuper volt a buli, hogy azt el nem tudom mondani :) A játékok, amiket csináltunk nagyon tetszett a násznépnek :) Köszönöm a "Piszkáld ki" megmentését!!! Nagyon nagyon hálás vagyok érte!!! Nagyon jók voltak a versek, a szalvéta emelgetős játék (ki tud többet a másikról) vacsora alatt. Egyszóval nagyon szuper volt!!! Köszönjük szépen!!! Bátran fogunk ajánlani mindenkinek, mert felejthetetlen volt a hangulat :) Még egyszer köszönjük szépen!!!

Üdv.: Viki és Józsi

Jászberény 2013.08.03."


"Drága Janink, esküvőnk hűséges Segítője!

Ugyan a hármunk kapcsolata már a 2012-es év nyarán elkezdődött, mikor egy lagziban, mi nemcsak kedves vendégként voltunk jelen, hanem egy információgyűjtő szerepbe is belebújtunk. Mivel nem nagyon voltunk tisztában az esküvő és az azt követő lakodalom menetével, szokásaival, így ámulva-bámulva lestük és csodáltuk munkádat. Mikor azon az estén elhagytuk a táncparkettet, s rövid időn belül belekezdtünk mi is a NAGY Napunk szervezésébe, szinte mindenki mellé (ruhaszalon, virágos, zenész, hely, stb.) egy kérdőjel került, viszont a Te neved mellé nem..., hiszen Te egy fix pontunk lettél. Az időpontok tisztázása után, nem lacafacáztunk, egyből felhívtunk, és ha jól emlékszem pár órán belül személyesen is találkoztunk, szerintem mondhatjuk mindhármunk boldogságára. J Az esküvőszervezés ugyan nem egy egyszerű dolog, talán a pár életében az egyik legnehezebb időszak, de Te mindvégig ott álltál mellettünk, heti szinten beszéltünk, mindig beszámolhattunk azokról a dolgokról, ahol tartottunk, s ezekről mindig őszinte véleményt mondtál, mellyel sokat segítettél nekünk. Szerveztünk olyan napokat is, mikor a találkozónk tényleg esküvő szervezési témáktól mentes volt, s éreztük, hogy ezzel is erősíteni szerettél volna minket, mert láthattad rajtunk, hogy kicsit bele voltunk fáradva a mindennapi ügyek intézésébe.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy csodálatossá, meghatóvá, de ahol kellett eszméletlen viccessé, hangulatossá, kacajoktól hangossá varázsoltad életünk legemlékezetesebb napját. Sosem erőlteted ránk a dolgokat, elfogadtad ötleteinket, s rájöttünk, hogy rövid ismeretség után a pár stílusához tudod igazítani az egész partit, s nem utolsó sorban a tarsolyod dugig van jobbnál jobb meglepetésekkel. Sajnos, vagy szerencse számodra, de ezen nap után sem fogsz tőlünk egy könnyen szabadulni, hiszen köztünk nemcsak egy munkakapcsolat volt, hanem egy őszinte, bohém barátot is találtunk Benned. Köszönjük a rengeteg törődést, segítséget, és azt, hogy napi egy beszélgetéssel meg tudtuk oldani az esküvői akadályokat, hihiiiihiii..., s most már Férjként és Feleségként tudunk együttműködni.

Üdv, puszi, pacsi: Eszti és Zsolti

Gyöngyös, 2013. július 27."


"Kedves Jani!

Már az első találkozás, amikor meglátogattunk Gyöngyösön, meggyőzöttünk arról, hogy jól döntöttünk, amikor Téged kértünk fel vőfélynek. Fantasztikus humorod, múlhatatlan jókedved mindig arra késztetett minket, hogy veled együtt nevessünk. A lakodalmunkon sem történt ez másképp, mindenkit megnevettettél. Köszönjük hogy életünk legszebb napját még varázslatosabbá tetted segítségeddel, a vőfélykedéssel, vicceiddel, verseiddel. A násznéptől azt a visszajelzést kaptuk, hogy még sosem voltak ilyen jó esküvőn, mint a miénk volt, amit részben neked köszönhetünk.

Üdv: Petra és Attila

Budapest 2013.07.20."


"Kedves Jani!

Már egy korábbi esküvőn kiszemeltünk magunknak és örömmel vettük, hogy elvállaltad a mi nagy napunk "levezénylését". Mégis megleptél minket, mivel többet kaptunk Tőled, mint amire számítottunk. A szervezésben sokat segítettek az ötleteid. Köszönjük, hogy rugalmasan kezelted a különleges igényeinket, mivel nem mindennapi eset, hogy 2 pár közös esküvőt tervez. Mikor megérkeztél olyan érzésünk volt, mintha már régóta ismernénk egymást. Közvetlenségeddel azonnal szimpátiát váltottál ki az egész násznépből és az esküvő után is elismerően beszéltek Rólad a barátaink, rokonaink. Élveztük az olykor megható, olykor viccesebb szövegeidet, melyek mindig a megfelelő pillanatban hangzottak el Tőled. A násznépet megmozgató játékaiddal mosolyt csaltál mindenki arcára, táncra késztetted őket és Te is velünk együtt mulattál hajnalig. Külön hálásak vagyunk Neked, hogy az emlékezetes végjátékban elkísértél minket a kórházba, hogy megbizonyosodj róla: minden rendben van.

A legjobb döntés volt Téged választani és köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! A közös képünkről mindig eszünkbe fog jutni a szuper hangulatú lagzink.

Puszilunk, Évi és Gyuri

Kétsoprony, 2013.07.13."


"Kedves Jani!

Nálad jobb vőfélyt keresve sem találtunk volna. Könnyű dolgunk volt, már korábban láttuk, hogy végzed a munkádat, lakodalmaztunk együtt. Nem volt kérdés, hogy, ha eljön a mi nagy napunk, hogy téged választunk. Már az első beszélgetésünkkor nagyon szimpatikus, közvetlen és barátságos voltál. Olyan érzésünk volt, mintha már ezer éve ismernénk téged. Meghallgattad kéréseinket és a segítségünkre voltál mindenben.
Ezúton szeretnénk megköszönni a kiváló munkádat. Remekül vezényelted le a nagy napunkat!
Mi is csak ajánlani tudunk mindenkinek!
Kívánunk neked további sok sikert!

Üdvözlettel: Beáta és János

Mezőberény, 2013.06.22."


"Kedves Jani!

Először is nagyon örülök, hogy rád találtunk és megismerhettünk téged.
Valószínűleg kevesen merték volna így bevállalni a vőfély kiválasztását ahogy mi...
Az úgy volt, hogy senki sem tudott nekünk vőfélyt ajánlani ezért felmentem az internetre és ott próbálkoztam. Megnéztünk számtalan kisfilmet és rád esett a választásunk... Te voltál a legjobb döntésünk.
Nagyon örülünk, hogy téged választottunk mert csak pozitív visszajelzést kaptunk.
Kedves voltál, nagyon jó fej és segítőkész. A játékok nagyon jók voltak és egyáltalán nem tolakodóak. Pontosan tudtad hol kell közben járni, nem voltál túl sok és túl kevés sem. Az esküvőn a vendégek egyedi kéréseit is kedvesen fogadtad és segédkeztél azokban. Számtalan e-mailt váltottunk sok kérésünk volt hozzád, te egyet sem utasítottál el és lelkiismeretesen teljesítetted azokat. Nagyon jó hangulatot teremtettél senki sem unatkozott!!! Köszönjük szépen ezt a fergeteges esküvőt mindenki csak emlegeti és dicsér téged!!! Mindenkinek csak ajánlani fogunk!!!!!

Nagyon sok sikert kívánunk a további munkádhoz!

Üdvözlettel és köszönettel: Ildó & Döme

Budapest 2013.06.08."


"Kedves Jani!

Szeretnénk megköszöni neked, hogy a nagy napot remekül igazgattad és annyi mindenben a segítségünkre voltál. Meghallgattad kéréseinket és teljes mértékben összhangba dolgoztál velünk. Verseid fantasztikusan megállták a helyüket, szuper hangulatot teremtettél. Köszönjük a szép búcsúztatót a kikérést és a plusz szülinapi szösszenetet. Azóta is mindenkitől nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk a lakodalommal és természetesen a vőfélyünkkel kapcsolatosan. Mi nagyon örülünk, hogy Téged választottunk!

Még egyszer mindent köszönünk!

Kívánunk Neked még sok ilyen jó hangulatú lakodalmat!

Zsuzsanna és György

Gyöngyös 2013.05.18."


"Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni kiváló munkádat! Minden vendég nevében mondhatom, hogy a hangulat tökéletes volt, a játékok jópofák voltak és nem voltak erőltetettek. Örök hálánk Neked!

Üdv: Zsuzsanna & Gyula

Eger, 2013.02.09"


"Szia Jani!

Az elején féltem, hogy idegen ember legyen a vőfély, de szerencsére nagyon jól tettük, hogy Jani vőfélyt választottuk. Klassz volt a hangulat, viccesek a versek és a játékok, mindenki szuperül érezte magát és azóta is emlegetnek páran.
Még egyszer köszönjük a profi munkát, és további sok sikert kívánunk!

Ancsa és Adrián

Jászszentandrás 2012.09.15."


"Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a nagy napot remekül igazgattad és annyi mindenben a segítségünkre voltál. Meghallgattad kéréseinket és egyéb aggályainkat és maximálisan mellettünk álltál. Verseid fantasztikusak voltak, szuper hangulatot teremtettél. Köszönjük a szép búcsúztatót és a kikérést. Azóta is mindenkitől nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk a lakodalommal és természetesen a vőfélyünkkel kapcsolatosan. Mi nagyon örülünk, hogy Téged választottunk!

Még egyszer mindent köszönünk!

Kívánunk Neked még sok ilyen jó hangulatú lakodalmat!

"A tréfa egy pillanat, de egész órára hangulatot ad." (Makszim Gorkij)

Üdvözlettel:

Nikolett & Csaba

Eger, 2012. szeptember 8."


"Szia Jani!

Kicsit megkésve, de mi is leírjuk véleményünket.

Minden házasulandó párral szeretnénk tudatni, hogy Ő volt a mi vőfélyünk! Nála jobbat nem is választhattunk volna. Amit csinál azt szívvel lélekkel csinálja. Nagyon jó hangulatot teremtett jó játékokkal, ötleteivel!!! Tőlünk minden vendég megkérdezte honnan szedtétek Janit!! Válasz: A YouTube-ról!!! Minden vendég nagyon jól érezte magát, és mindenki azt mondta, hogy ilyen jó lagziba mostanában nem volt. Külön köszönet azért, hogy nem csak velünk foglalkoztál, hanem a vendégekkel is. Mindenkivel egyből együtt tudtál működni a fotóssal, videóssal, a zenészekkel és a pincérekkel. Minden párnak aki vőfélyt keres üzenjük, hogy ne keressen tovább hanem fogadja fel Janit, nem fognak benne csalódni hisz Ő egy profi. Nagyon szépen köszönünk mindent Janinak!

Kívánunk erőt egészséget a további munkádhoz és nagyon sok olyan jó lagzit mint amilyen a mienk volt.

Renáta és László

Kazincbarcika 2012. 08. 25."


"Szia Jani!

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy mit is írjunk. Mert az amit tettél a nagy napon, arra nincsenek szavak, ahogy kézben tartottad a dolgokat és ahogy levezetted az egész napot, az egyszerűen profi volt. A játékok meg egyszerűen, nagyszerűek voltak. Szóval egy szó mint száz, nagyon köszönjük amit értünk tettél és örök hála.

Gabriella és Tibor

Gyöngyöshalász 2012.08.18."


"Szia Jani!

A legtökéletesebb választás voltál!!! A legprofibb vőfély, akiről az egész násznép és persze mi is ódákat zengett. Fergeteges hangulatot varázsoltál és a lagzi lebonyolítása is szenzációs volt. A zenekarunkkal tökéletes összhangban dolgoztál és néhány vendégünk váratlan ötletére is nyitott voltál. Mindenkinek csak ajánlani tudunk és kívánjuk, hogy még sok párnak bizonyíthasd, mennyire profi vagy és a legtökéletesebb partner egy esküvőn!

Üdv: Teca és Tibi

Orosháza-Szentetornya 2012.08.04."


"Szia János.

Mint ígértük mi is megírjuk a véleményünket. Az nap nagyon sok dolgunk volt az előkészületektől, a fotózásig, a virágosig, stb. Nagy teher nehezedett a vállunkra, hogy minden úgy alakuljon ahogy mi azt elterveztük. Mikor te megérkeztél, rögtön gördülékenyebben ment minden, elmondtad nekünk miután mi fog következni, kinek hova kell állnia, stb. Már az elején együtt tudtatok működni mint egy csapat, te, a zenészek, a videós, a fotós, a pincérek, hisz ti elengedhetetlen részei voltatok a napunknak. Jók voltak a mondókáid a játékok, és a hangulat amit csináltál, sok pozitív visszajelzést kaptunk a lagzinkkal kapcsolatba, ezt neked is köszönhetjük. Örülünk neki hogy a sok interneten való keresgetésnek és ismerősök által ajánlott vőfélyek közül téged választottunk. Nekünk te voltál a jó választás. Sok lagziban voltunk már és mi úgy gondoljuk, hogy a vőfélyen nagyon sok múlik, mert ha nem tudja a násznépet úgymond magával vinni akkor nem lett volna ilyen a hangulat. Te velünk együtt örültél, és mulattál, és minden úgy volt ahogy mi akartuk. Egyszóval "FLOTT". Kívánunk még neked sok jó lagzit, és hogy legyen nagyobb botod (vőfély botod), amire még sok szalagot köthetnek a lányok. :-) Köszönünk neked, mindent...

Andrea & Tamás
Gyöngyöshalász 2012.07.21.-22. (hajnal)."


"Szia Jani

Köszönjük, hogy segítettél nekünk az esküvőnk lebonyolításában, és hogy felejthetetlen hangulatot teremtettél nekünk, családunknak, és barátainknak egészen a templomtól, az est végéig. Nagyon jók voltak a játékok, azóta is jókat nevetünk, az akkor készült videókon. Nélküled nem telt volna el ilyen jó hangulatban az este. Csak ajánlani tudunk más esküvőre készülő pároknak, de reméljük, hogy nekünk nem kell többször szolgálataidat esküvőn igénybe vennünk :)

Dóri és Zoli

Budapest 2012.04.29."


"Kedves Jani!

- Halló! A leendő Sári család vagyunk. Úgy tudjuk, hogy Ön vőfélykedik.
- Én? Éjjel-nappal! :-)

...és tudtuk, hogy jó helyen járunk Nálad!
Köszönjük, hogy a násznép és az események irányításával sok-sok idegeskedést, szervezési teendőt levettél a vállunkról, és jobban egymásra figyelhettünk. Ha kellett, segítettél a pincéreknek, ha kellett, a vendégeinkre figyeltél, ha kellett, bennünket nyugtattál. Nagyon tetszett, hogy verseidet helyi vonatkozásúra igazítottad :-)

A lagzin és azóta is mindenki dicsérte a vőfélyünket. Többen is mondták, hogy ilyen jó lagziban még sose voltak, és ez nagyban Neked köszönhető! Köszönjük a jó hangulatot és a rekeszizomtornát! :-)

Ildikó és László

Heves, 2011.október 8."


"Szia Jani!

Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket és a lakodalmat.
Vicces verseiddel és tréfás játékaiddal, fokoztad a násznép jó hangulatát.
A visszajelzések alapján mindenki nagyon dicsérte a verseidet valamint a remek játékokat.
Köszönjük, hogy mindenkivel közvetlen voltál és humoroddal oldottad a bennünk lévő izgalmat. Reméljük, találkozunk még egy pár lakodalomban, hogy újra hallhassuk, és együtt nevethessünk a sok vicces versen.

Üdvözlettel:

Reni & Laci

Hort 2011.09.17."


"Szia Jani!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a nagy napon velünk tartottál, és színesítetted az estét, mindenki örömére. Gondoskodtál a maximális hangulatról, amit a játékokkal csak fokozni lehetett. A verseket IMÁDTUK! :) A visszajelzések alapján, a vendégek is jól szórakoztak.
Még egyszer KÖSZÖNJÜK.

Kata és Zsolti
Hódmezővásárhely 2011 08 27"


"Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy profi módon vezényelted le a számunkra "Nagy Napot". Nagyon tetszettek a versek, a játékok, amikkel készültél. Öröm számunkra, hogy a vendégek visszajelzései nagyon-nagyon pozitívak, ami persze nagy részben a Te érdemed!

Kézben tartottad a történéseket, tudtad mikor és mivel kell a hangulatot még jobban fokozni - a körbe szaladgálós, mesélős játékot minden lakodalomba merjük ajánlani, nagy sikert fog aratni!

Szóval nagyon köszönjük még egyszer a munkádat!

További sok sikert és jó munkát kívánunk Neked!

Minden házasulandónak ajánljuk, hogy Nagy Jani legyen a vőfélyük!

Zsike és Laci
Mezőberény, 2011. július 23."


"Kedves Vőfélyünk!

Ezúton szeretnénk megköszönni amit az esküvőnkön értünk és a vendégeinkért tettél. Fergeteges hangulatot teremtettél pillanatok alatt. A násznép szinte ujjongott a játékok alkalmával.
Köszönjük a jó hangulatot, az odafigyelést és a törődést amit kaptunk tőled. Mindenkivel foglalkoztál nem csak velünk, az ünnepeltekkel.
Mindenki jól érezte magát és ezt neked is köszönhetjük.
Kívánunk még legalább ezer ilyen jó hangulatú lakodalmat és kitartást a munkádhoz!

Üdvözlettel:

ÉVI & Viktor

Palotás, 2011.07.16"


"Kedves vőfélyünk!

Ezúton köszönjük még egyszer a nagyszerű bulit, melyet ügyesen "vezényeltél", a vicces játékokat, a pontosságodat, a jókedvedet, és nem utolsósorban türelmedet, mellyel hozzánk álltál. Nagyon tetszett, hogy minden kérésünket-óhajunkat megjegyezted, mégis sikerült meglepetéseket is belecsempészned az éjszakába! Munkádhoz kívánunk további sikereket, erőt, egészséget!

Szeretettel gondolunk Rád:
Hajni & Szabi

2011 07 09 Pásztó"


"Szia Jani!

Még egyszer szeretnénk nagyon megköszönni a bulit! Remek volt a hangulat, soha nem unatkozott senki. Nagyon jók voltak a játékok is, főleg a szaladgálós-gyerekes...:):)
Mindenkitől nagyon jó véleményeket hallunk! Az évszázad bulija volt!
Köszönünk mindent!

Sári & Csaba

2011 06 04 Budapest-Pesterzsébet"


"Kedves Jani!

Bizton állíthatom: Te vagy a legeslegjobb vőfély a világon! Olyan jó hangulatot teremtettél nálunk, hogy mindenki azt emlegeti, hogy ilyen jó lagziban már régen volt része!
Figyelmed kiterjedt minden részletre, a vendégeknek kicsordult a könnye a sok nevetéstől. A kocsis játékot mindenki imádta.
Nagyon szépen köszönjük Neked a sok segítséget!

Millió puszi: Fodor-Papp Krisztina & Fodor Gábor

Nagykökényes 2011 05 07"


"Szia Jani!

Szeretnénk megköszönni azt a nagyon jó hangulatot, melyet az esküvőnkön varázsoltál. A vendégek visszajelzései alapján, mindenki jól érezte magát, sőt többen állítják, hogy ilyen jó hangulatú esküvőn még nem voltak.
Szeretném külön megköszönni, hogy biztosítottad számomra (vőlegény) a fél maratoni táv lefutását a gyerek szerepében. :)
A vendégek pedig köszönik a hasizomlázat a sok nevetés következményeként.
A papucseskü minden pontját be kell tartanom, így kis feleségem megkapta első ágyba szervírozott reggelijét. :) Melynek Ő kimondottan örült... Én kevésbé:( :)))

ui.: Kitűnő választás voltál, minden résztvevő számára felejthetetlen esküvő volt!

Köszönettel: Bogi és Tibi

Mezőkovácsháza 2010. 11. 27"


"Drága Barátunk, Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazt a sok szépet és jót, amit az esküvőnk alkalmával kaptunk Tőled! Mindezt tesszük a magunk és vendégeink nevében, akik még másnap is, és azóta is ódákat zengenek vőfélyiségedről. Azzal, hogy nemcsak velünk foglalkoztál, hanem az egész násznéppel törődtél, és mozgattad, illetve különféle játékokba invitáltad őket, nagyon beloptad magad a szívükbe. A "vonatozás"-kor, amikor felvetted a vasutas-sapkát, egy egészen szokványos "lagzis elemet" tettél egészen egyedivé. A "gyerek"-es játékot míg élünk, nem felejtjük el, azóta is izomlázam van. :-) Igyekszünk magunkat tartani a papucs- és répaeskühöz, már Marika is kezd megtörni. Köszönjük a sok verset, és a sziporkázó poénokat, és azt, hogy a legelső perctől a legutolsóig velünk ünnepeltél. Külön köszönjük, hogy a "munkaidőd" lejárta után, vasárnap is megtiszteltél bennünket, és együtt voltál velünk, illetve itt maradt vendégeinkkel. Ígérjük, hogy jó szívvel ajánlunk Téged minden házasulni vágyó ismerősünknek.

Marika és Szabolcs.
Gyöngyös, 2010.10.09."


"Szia Jani

Mi nem csak az egész napi és az esti munkádat köszönjük Neked, hanem hogy az egész násznéppel foglalkoztál, törődtél az emberekkel, hogy mindenkinek jó kedve legyen! Ami nekünk a legjobb volt, hogy minden vendégünk őszintén mondta (nem illendőségből), hogy jól érezte magát! Ez Nélküled nem lett volna így!!! Köszönjük a meglepetéseidet, a nem mindennapi játékaidat és a hihetetlen jókedvedet!!!
Minden barátunknak ajánlani fogunk!

2010.09.04. Anett&Robi"


"Szia Jani!

Gratulálok a "munkádhoz", nagyon színvonalas és változatos volt az este! Tekintettel arra, esküvőszervezőként dolgozom, nem tudtam "nem szakmai szemmel" nézni a dolgokat. Ha értékelni kellene, maximális pontszámot adnék, mivel mindennel meg voltam elégedve! A versek jól megkomponált szövegek voltak. A játékok egytől egyig újak és szórakoztatóak, főleg a zalai vendégek számára. Tetszett, hogy a násznépet is megmozgattad, táncoltattad! Különösen nagyra értékeltem, hogy a szereplésednek volt formája és kerete, hogy rímekbe szedve bemutatkoztál az elején, majd a végén nem angolosan távoztál, hanem még mindig maradt vers, mellyel elköszöntél!
Rátermettségedet bizonyítja, hogy az általunk hozott kenyértánc játékhoz néhány perc alatt kifaragtad a szükséges beköszöntő szöveget úgy, hogy mi csak az utolsó sort tudtuk elmondani neked!
Minden párnak szívesen ajánllak, aki a vőfélyt azért keresi a lakodalmára, hogy az este folyamán a vendégei jól szórakozzanak és ő maga is az Ünnepelt Párként és nem görcsös szervezőként tündököljön!!!

2010 09 25 Emese és Róbert esküvője."


"Kedves Jani,

Meg szeretnénk köszönni még egyszer, hogy a vőfélyünk voltál. A verseid igazán eredetiek voltak, és mindenki nagyon jól szórakozott a játékokon. Nagyon hasznosak voltak a tanácsaid a lagzi előtt, és a zenekarral együtt igazán jó hangulatot csaptatok. Ajánlani fogunk minden ismerősünknek.

Üdvözlettel

Anita és Béla (Kisköre, 2010.08.21)"


"Szevasz Nagy Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni a 2010.06.05-én történtekben való részvétedet.
Mi nagyon jól éreztük magunkat és a visszajelzések alapján a vendégek is nagyon jól érezték magukat.
A versek és játékok szimpatikusak voltak: anyós dicséret, söprű tánc stb...
A párom a mai napig emlegeti, hogy eltűnt a tányérja, a leves evés előtt.
A kitűnő hangulat sok vidám játék és tánc-tánc-tánc mulatozás hajnalig, csak ajánlani tudjuk bárkinek, aki szabad kezet adva a vőfélynek, szeretné az élete egyik legszebb napját felejthetetlenné tenni.
Köszönjük neked a szép napot.

Ibolya és Tamás (Kevermes-Kecskemét)"


"Kedves Jani!

Szeretnénk megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket! Minden tökéletes volt, minden magasan felülmúlta az elvárásainkat.
A versek és játékok mind minket, mind a vendégeinket jól mulattatták.
Köszönjük szépen közreműködésedet, bátran tudjuk ajánlani mindenkinek a jövőben, hogy Téged keressen fel ha jó lagzit szeretne!

Köszönettel: Anett és András (Dublin, Írország)
2010. 07. 10"


"Kedves Jani!

Szeretnénk megköszönni, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy a lagzink ennyire jól sikerült. Nagyon elégedettek voltunk Veled, nyugodt szívvel fogunk ajánlani Téged, ha valaki jó vőfélyt keres. Sok sikert kívánunk a jövőre nézve! Reméljük, hogy mindig legalább olyan jó lagzikban fogsz közreműködni, mint amilyen a miénk volt.

Brigi és János

2010. július 3."


"Kedves Jani!

Nagyon szépen köszönjük hogy levezényelted az esküvőnket.
Az első találkozás alkalmával már nagyon szimpatikus voltál számunkra. Tény akkor még nem tudtuk mi fog ebből kisülni és hogy lesz végig vezényelve ez a nagy nap, de már akkor bíztunk benned. Most már tudjuk, hogy nem alaptalanul. Már akkor nagyon tetszettek a játék ötletek. Aztán mikor feljöttél hozzánk áprilisba hogy pontosítsunk Veled, nagyon jó érzés volt hogy figyeltél ránk és tudtad, hogy mire van, lesz szükségünk. Precíz embernek tartalak, főleg abból a szempontból hogy esküvő előtti este elmentél megkeresni a helyszínt hogy ne a napján kutasd fel.
A nagy nap tökéletes volt ahogy levezényelted. Ahogy a násznépet irányítottad, ahogy segítettél. Mindenkinek nagyon tetszett ahogy irányítottad őket. A versek a mondókák a játékok professzionálisak voltak. Ott volt mind ahol kellett lenniük, nem voltak tolakodóak és rámenősek.
Nagyon szépen köszönjük, hogy jó kedvre derítetted a násznépet. :-)

Viki és Peti"


"Szia János!
Elképzeltem, hogy milyen esküvőt szeretnék... és attól sokkal jobb lett.:) Ehhez nagyon sokban hozzájárult vőfélyünk Nagy János is. A násznépet és minket végig nevetésben tartott. Kell ennél több? Nem hiszem... Nem volt hiba a munkájában. Ő a tökéletes, profi vőfély. Mindenkinek szívből ajánlom.

Henriett és Csaba

Halásztelek 2009.09.19."


"Szia Jani!
Nagyon tetszett, ahogyan vezetted a lakodalmat, és hogy mindenkinek igyekeztél megfelelni. Nagyon jó csapatjátékos vagy ezt mindenkinek tudnia kell. A munkád kifogástalan, és ami a lényeg, hogy szórakoztató is, ami ebben a szakmában nagyon fontos.
Üdvözlet a Martonosi Révész együttestől."


"Kedves Jani!

Szeretnénk megköszönni neked, hogy segítettél sikeresen és nagyon jó hangulatban lebonyolítani az esküvőnket. Nagy szerencsénkre az utolsó pillanatban találtunk rád az Interneten, és azon a szombaton éppen szabad is voltál. Már a legelső találkozásunk alkalmával szimpatikus voltál nekünk, segítettél ötleteket, tanácsot adni az esküvő jó hangulatához.
Az esküvő nagyon jól sikerült, közvetlenségeddel, személyeddel oldottad a feszültségünket. Mindig ott voltál mikor kellettél, készenlétben és nem engedted hogy ellaposodjon a hangulat. Tetszettek a versek a mondókák a vonatozás a kánkán az asszonykórus a játékok és még sorolhatnánk. A násznép nagyon jól érezte magát csak jó visszajelzéseket kaptunk.
Mi igazából nem akartunk vőfélyt az esküvőnkre, de az utolsó izgalmak miatt mégis úgy döntöttünk hogy legyen és örülünk hogy téged megtaláltunk, nem bántuk meg. Bátran ajánlunk bárkinek akinek az esküvőjére egy igazán jó vőfélyre van szüksége.
További sok sikert a munkádhoz!

Köszönettel: Barbi és Gábor 2009.08.01."


"Szia Jani!

Egy kicsit megkésve szeretnénk megköszönni az esküvőnk levezetését.
Emlékezetes esküvőt szereztél nekünk. A verseket aranyosak voltak, a játékokat mindenki szerette és minden korosztály élvezte, a szertartások összekapcsolása tökéletes volt. Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy emlékezetessé tetted ezt a napot számunkra.

Köszönjük: Emőke és Tibor

Mezőhegyes 2009. 07. 25."


"Szia Jani!

Bocs, hogy csak ilyen későn ragadunk tollat, vagyis "ütögetjük a klaviatúrát", de még szoktuk a feleség és a férj gondolatát.

A hangulat az esküvőn felejthetetlen volt és nagyon örültünk, hogy mindenki pozitív visszajelzést adott. Sokan mondták, hogy már több esküvőn is voltak, de talán ilyen jól még egyiken sem érezték magukat.
Természetesen neked, mint az esküvő egyik hangulatfelelősének volt benne a legnagyobb részed, hogy az esküvőnk ennyire jól sikerült és számunkra és a jelenlévők számára is felejthetetlen emlék lett. Köszönjük azt a baráti-közvetlen viselkedést, ahogy az esküvő egésze alatt viselkedtél. A vendégek a mai napig nem hiszik el, hogy előtte egy pár nappal ismertük meg egymást. Tudod, a mai napig nem értjük, hogy a zenekarral, hogy tudtál olyan összhangban lenni - megbeszéltétek, hogy mi fog következni? Biztos a vőfélybotodban rejlik az igazság :) Na meg a vonatozás... és integessünk, integessünk, és hát-ra-fe-lé és hát-ra-fe-lé. Rengeteget nevettünk, mindenki vidám volt és nagyon minden nagyon jó volt. Köszi, hogy levetted a vállunkról a szervezés ezen részét, végre lazítani tudtunk.
A leendő férjeknek és feleségeknek az tudjuk tanácsolni, hogy nyugodtan bízzátok magatokat a Janira, mert ha valaki érti a dolgát, akkor Ő az. Nem fogtok benne csalódni és a hangulat garantált lesz. Pont azt nyújtja, amire szükség van, nem többet - nem kevesebbet. Végezetül engedd meg nekünk, hogy azokért a versekért, amit Te "szavaltál" nekünk egy kis versikével örvendeztessünk meg mi is téged:

Ne elmélkedj gondban tovább,
Ki legyen a vőfély? Nohát,
Legyen a János, a Nagy, a vitéz
Hisz a násznép akkor nem heverész.
Lesz ott zene, játék, tánc és egyebek,
A násznépnek ettől lesz igazán melege.
Kezdődhet a lagzi, mehetünk a bálba,
S csak ha a nap felszáll, akkor mehetsz ágyba!

Még egyszer köszönünk szépen mindent, sok boldogságot, jó egészséget és minél több olyan tökéletes esküvőt kívánunk, mint a miénk volt!

Rita és Ati
Herceghalom, 2009. 06. 06"


"Szia Jani!
Szeretnénk megköszönni neked, hogy velünk voltál ezen a számunkra csodaszép és felejthetetlen szombati napon. Köszönjük azt a profizmust, ahogy mindig körülöttünk, de kérésünkhöz híven nem mindig a középpontban, a munkádat végezted. Első perctől kezdve remekül együtt tudtál dolgozni a többi szolgáltatóval, jó érzés volt tudni hogy mindig ott vagy, figyelsz a részletekre, így nekünk csak az örömteli pillanatok maradtak. Köszönjük hogy ezt mindvégig úgy tetted, mintha egy régi jó barát lennél, köszönjük még, a csodaszép kikérőt, a megható szülőköszöntőt, a felejthetetlen pénzsöprést, a vonatozást, a fogadalmat stb. és azt a fergetegesen jó hangulatot, amit esküvőnkre varázsoltál. És nem csak mi éreztük így, hiszen a násznép véleménye is magáért beszél:
"Ez az esküvő 100% volt.", "Sok esküvőn voltam már de ilyen jón még soha", "Nem is lehetett volna tökéletesebb."
Reméljük te is jól érezted magad, mi nagyon, hisz minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, mindenki nagyon jól érezte magát és nekünk ez számít.

Nyugodt szívvel, bátran ajánlunk téged minden kedves ismerősünknek, barátunknak, illetve minden olyan esküvőjére készülő párnak, akik egy fiatalos, jópofa, minden kérést teljesítő, profi vőfélyt keres, aki egy fergeteges hangulattal fogja felejthetetlenné varázsolni azt a szép napot.

Kívánunk neked további sok sikert, hasonló élményekkel gazdagabb ifjú párokat, és még egyszer mindent KÖSZÖNÜNK.

Tünde és Laci
Kecskemét, 2009. május 16."


"Kedves Nagy János!

Szeretnénk megköszönni, hogy elvállaltad esküvőnk levezénylését. Úgy gondoljuk, jól sikerült választás volt a részünkről. Nagyon jó volt a hangulat, de ez a képeken is jól látható (fiatal, idős jól mulatott). És nem utolsósorban a vendégkönyvünk oldalai is arról "beszélnek" - régen voltak ilyen jó lagziba -, de tudjuk a jó lagzi múlik a vacsorán, zenekaron és a Vőfélyen.
Minden házasulandó párnak szívből ajánlunk Téged!
Végezetül kívánunk jó munkát és egészséget, valamint sok mennyasszonyt és vőlegényt!!!!!

Üdvözlettel: Zsóka és Krisztián
2008. augusztus 16."


"Kedves Jani!

Nagy szerencse, hogy rád találtunk az interneten, s te voltál a vőfélyünk!
Személyesen nem ismertünk, de a képek és egy DVD alapján reméltük, hogy méltó főnöke leszel az esküvőnknek, lakodalmunknak.
Nem csalódtunk!
Köszönjük a meghitt lánykérést, a szülői búcsút, s a fergeteges hangulatot a lakodalomban.
Köszönjük, hogy a háttérből irányítottad az eseményeket, hogy nem te akartál a főszereplő lenni. Részese voltál mindennek, velünk együtt táncoltál, buliztál, ünnepeltél, s jó hangulatot teremtettél. Vidám verseiddel megnevettetted a vendégeket, színesebbé tetted az estét.
Örülünk, hogy reggeltől velünk voltatok, s mire az esküvő elkezdődött, már jól összebarátkozott a zenekar, a fotós, a videós, s a vőfély. Kialakult az összhang köztetek, s mindenki felszabadultan, jó hangulatban végezte a munkáját.
Látszott, hogy régóta együtt dolgoztok Szeles Jani videóssal, aki nagyon igényes, gyönyörű DVD-ket készített az egész nap eseményeiről.
Örömmel, és szívesen ajánlunk Benneteket minden fiatal párnak, aki az esküvőjét szervezi, s egy barátságos, közvetlen, jópofa, profi vőfélyre tart igényt.

Köszönet mindenért,

Veszprém, 2008. július 5.

Vera és Nándi"


"Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk neked megköszönni, hogy a lagzinkat ilyen remekül "levezényelted".
Köszi, hogy meghallgattad kéréseinket, aggodalmainkat, és mindenre találtál megnyugtató megoldást.
Köszönjük a jó hangulatot, amit a verseiddel megalapoztál.
Köszönjük neked, hogy igazán boldogan, egymásnak örülve élhettük át ezt a napot, az esküvő, a vacsora, a mulatás minden pillanatát, hiszen mindig ott voltál, ahol kellett, figyelmeztettél a soron következő időpontokra, eseményekre, és nem nekünk kellett ezek miatt idegeskednünk.
Egy biztos, megnyugtató háttér voltál számunkra, aki mindenre odafigyel, és remek hangulatot teremt egy-egy verssel, nótával, vagy hagyománnyal.

Büszkék vagyunk, hogy te voltál a mi vőfélyünk!

Köszönet mindenért!

Zsuzsi és Pisti

2007. szeptember 24. Mezőkovácsháza"


"Szia Jani!

Ezúton szeretnénk megköszönni neked, hogy 2007. aug. 4-ét, e számunkra oly fontos napot még szebbé varázsoltad. Sok boldog pillanattal és számos felejthetetlen emlékkel lettünk gazdagabbak. Mint minden házasulandó pár, mi is feszült izgalommal vártuk az esküvőt. Mindent jól megszerveztünk? (a zenekar, a felszolgálás...) De aggódásunk feleslegesnek bizonyult, hiszen remekül megtaláltad a harmóniát a zenészek a felszolgálás és a násznép között. Remek hangulatot teremtettél és számtalan mosolygós percet szereztél. Életre szóló élményeinket és munkádat még egyszer köszönjük. Kívánunk jó egészséget és sok-sok hasonló levezényelt esküvőt!

Üdvözlettel: Gabriella és Gábor"

Az oldalt készítette és fenntartjaMa 18, összesen 452961 látogató, legutóbb 04:28:39 órakor.