Porté Magamról

Üdvözlöm a nevem: János
Nagy János

1975-ben születtem, Békés megyében Mezőhegyesen. 2008-ig Mezőkovácsházán laktam és itt is dolgoztam, mint kereskedő-boltvezető. 2008-ban Gyöngyösre költöztem, jelenleg is itt élek. 2015. május 12.-én megszületett kisfiam Marcell. A kereskedő szakmából adódik, hogy szeretek emberek közt lenni, bárkivel pillanatok alatt megtalálom a közös hangot. Ezért határoztam úgy, hogy olyan tevékenységgel szeretnék foglalkozni, ahol ezt a képességemet fel tudom használni. Nem iszok és nem dohányzok. Szeretem a Forma 1-et, a jó filmeket, a természetet, ha tehetem, sokat kirándulok.

2006 óta vállalok vőfélykedést. A családban senki nem foglakozott ezzel a szép tevékenységgel előttem, így mindent magamtól tanultam meg. Szeretek idejében megjelenni az esküvő helyszínén, hogy megismerkedjek a vendégekkel, a videóssal, a fotóssal és a zenekarral. Elsőnek és legfontosabbnak tartom az ifjú pár igényeinek maximális kielégítését. A programot közösen az ifjú párral állítjuk össze és azt követve vezetem le a lakodalmat. Nagyon sok játékom van, amivel fokozni tudom a hangulatot, de csak azokat a játékokat játsszuk el, amiket előzetesen megbeszéltünk. De ha a vendégeknek van váratlan ötlete, amivel lehet még az est hangulatát emelni, természetesen arra is nyitott vagyok, de előtte erről is tájékoztatom az ifjú párt. A mulatást soha nem rontom el azzal a céllal hogy játszunk, de ha kell és úgy látom, akkor közbelépek, hogy az est ne váljon unalmassá. Munkám során sok zenésszel, videóssal, fotóssal és vendéglátósokkal találkozok, így igény szerint a megfelelő személyek kiválasztásában is szívesen nyújtok segítséget. Az ország számos pontján vezettem már esküvőt, de volt szerencsém már külföldön is lakodalmat vezetni. Legyen szó hagyományos vagy modern esküvőről, verseim stílusát úgy formálom meg, hogy senki számára ne legyen bántó. Vezettem már lakodalmat 30-tól 450 főig. Egész este folyamán tartom a kapcsolatot a fotóssal, a videóssal, a zenészekkel és a felszolgálókkal. Önök megtervezik, én pedig megvalósítom, hogy a nagy nap az ifjú párnak és a vendégeknek is emlékezetes élmény legyen. Önöknek csak bulizni, szórakozni kell, a többit bízzák rám!

Ha engem választ vőfélynek, ígérem hogy olyan fergeteges mulatságban lesz része, hogy még az 50. házassági évfordulójukon is erről fognak beszélni.

Az oldalt készítette és fenntartjaMost 5, ma 18, összesen 452961 látogató, legutóbb 04:13:55 órakor.